Zoals je weet, hebben het kanaal en de site van Parliamo di Videogiochi in de loop der jaren te maken gehad met problemen buiten ons favoriete medium. Onder deze zijn de Print 3D via het kanaal bijzonder inzicht gekregen Momenten van kwaliteit.

En aangezien we net terug zijn in een sfeer van quarantaine, wat op de een of andere manier iedereen weer zal terugbrengen naar de zoektocht naar amusement dat het hunne kan aanmoedigen creativiteit, de e-commercesite GearBest heeft het passend geacht om een ​​reeks verkopen te lanceren die voornamelijk gericht zijn op printers 3D.

En onder anderen aanbiedingen beschikbaar op de site zijn hier de meest interessante:

Als u al bent uitgerust met een 3D-printer, nodigen we u uit om uw beste creaties in de Laten we het hebben over de Facebook-groep van videogames.