Apex Legends Season 7La Seizoen 7 van Apex Legends het begon een paar uur geleden en, ondanks de veel populair nieuws, er was geen gebrek aan klachten van spelers. Deze hadden voornamelijk betrekking op het nieuwe progressiesysteem waarop werd toegepast Battle Pass wat volgens de eerste indrukken echt te veeleisend leek in termen van doelstellingen. Kortom, het nivelleren van de seizoenspas verliep duidelijk langzamer dan normaal.

Respawn luisterde echter naar de gemeenschap en het is onmiddellijk race voor dekking, het aanpassen van de parameters.

“We hebben veel feedback gezien over de voortgang van de Battle Pass, die als te traag wordt beschouwd. Dus vanaf vandaag passen we de volgende wijziging toe: de XP die nodig is om een ​​ster te krijgen, gaat van 10.000 naar 5.000 punten. Vanaf volgende week nemen je wekelijkse uitdagingen ook minder tijd in beslag ”.

In zijn gedeeltelijke verdediging legde het softwarehuis uit dat het nieuwe systeem was geïntroduceerd op Apex Legends voor "Om spelers gedurende het seizoen meer te betrekken en hen aan te moedigen nieuwe Legends en nieuwe speelstijlen uit te proberen", maar het experiment was duidelijk niet succesvol e het eindigde allemaal in een merkbare "mea culpa" van de kant van Respawn.