EA Play bereidt zich voor om nieuw leven te herbeleven dankzij de overeenkomst met Microsoft waarvoor gebruikers die zich abonneren op Xbox Games Pass toegang krijgen tot de catalogus van de Californisch softwarehuis. Om de gelederen van de bibliotheek aan te vullen, zal erover nadenken Star Wars Jedi: Fallen Order.

De titel wordt vanaf het platform verspreid via het platform 10 november. Het is geen toeval dat de datum tactisch samenvalt met de lanceringsdag van de service op Game Pass, evenals met de eerste dag van Xbox Series X en Series S.

Het aanbod van de Microsoft-service wordt daarom verrijkt om te proberen een bredere en bredere catalogus mogelijk te maken voor gebruikers die besluiten halsoverkop naar de volgende generatie te gaan. We zijn benieuwd naar de details van hoe EA Play werkt op de Xbox Game Pass-pc