Omzet in het derde kwartaal van $ 200.8 miljoen, een stijging van 53.3% op jaarbasis

Netto-uitbreidingspercentage in dollars van het derde kwartaal van 144%

SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Unity Software Inc. (NYSE: U), 's werelds toonaangevende platform voor het creëren en bedienen van interactieve, real-time 3D-inhoud, heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt voor het derde kwartaal dat eindigde op 30 september 2020.

"Bedrijven in de game-industrie gebruiken al meer dan twee decennia realtime 3D-technologie om meeslepende, interactieve content te creëren, en we zijn er trots op meer dan 90% van de beste gamebedrijven wereldwijd te kunnen ondersteunen", aldus John Riccitiello, President en Chief Executive Officer, Unity. “Nu nemen ontwikkelaars in andere industrieën nota en werken zij samen met Unity om hun inhoud om te zetten in realtime 3D. Makers - van game-ontwikkelaars tot artiesten, architecten, auto-ontwerpers, filmmakers en meer - wenden zich tot Unity om hun verbeelding tot leven te brengen. "

"We zijn erg verheugd om onze reis naar een beursgenoteerd bedrijf te beginnen met zo'n sterk kwartaal", aldus Kim Jabal, Chief Financial Officer, Unity. "De omzet van $ 200.8 miljoen in het derde kwartaal, een stijging van 53.3% op jaarbasis, weerspiegelt de veerkracht van ons bedrijfsmodel en de sterke uitvoering binnen onze operationele teams en regio's. Onze robuuste groei heeft ons vertrouwen versterkt in de fundamentele kracht van ons bedrijfsmodel en in de kansen op lange termijn die we in het vooruitzicht zien. "

"Onze omzetvooruitzichten voor het fiscale jaar 2020 liggen tussen $ 752 miljoen en $ 756 miljoen. We verwachten voor het vierde kwartaal een omzet van $ 200 miljoen tot $ 204 miljoen. We verwachten ook een verbetering van onze niet-GAAP-bedrijfsmarge voor het volledige jaar 2020 tot (9)%. "

Financiële hoogtepunten derde kwartaal 2020

 • De omzet bedroeg $ 200.8 miljoen, een stijging van 53.3% ten opzichte van het derde kwartaal van 2019.
 • Het operationele verlies bedroeg $ 141.7 miljoen, of 70.6% van de omzet, vergeleken met een verlies uit operationele activiteiten van $ 41.7 miljoen of 31.9% van de omzet in het derde kwartaal van 2019. Onze resultaten in het derde kwartaal werden beïnvloed door een eenmalige last in verband met beperkte Erkenning van de kosten van voorraadeenheden in verband met onze beursintroductie (“IPO”), evenals een last in verband met de schenking van 750,000 gewone aandelen aan een liefdadigheidsinstelling bij het afsluiten van onze IPO.
 • Het niet-GAAP-verlies uit bedrijfsactiviteiten bedroeg $ 8.4 miljoen, of 4.2% van de omzet, vergeleken met een niet-GAAP-verlies uit bedrijfsactiviteiten van $ 27.8 miljoen, of 21.2% van de omzet, in het derde kwartaal van 2019.
 • Het gewone en verwaterde nettoverlies per aandeel bedroeg $ 0.97, vergeleken met het gewone en verwaterde nettoverlies per aandeel van $ 0.76 in het derde kwartaal van 2019.
 • Het gewone en verwaterde niet-GAAP-nettoverlies per aandeel bedroeg $ 0.09, vergeleken met het gewone en verwaterde niet-GAAP-nettoverlies per aandeel van $ 0.67 in het derde kwartaal van 2019.
 • Het aantal klanten dat in de volgende twaalf maanden op 100,000 september 30 meer dan $ 2020 aan inkomsten genereerde, was 739 vergeleken met 553 op 30 september 2019.
 • Op 30 september 2020 bedroeg de in dollars gebaseerde netto-uitbreidingssnelheid 144% vergeleken met 132% op 30 september 2019.
 • De nettokasstroom uit bedrijfsactiviteiten bedroeg $ 20.6 miljoen voor het derde kwartaal van 2020, vergeleken met een nettokasstroom gebruikt in bedrijfsactiviteiten van $ 49.1 miljoen voor dezelfde periode vorig jaar. De vrije kasstroom voor het derde kwartaal van 2020 bedroeg $ 10.9 miljoen, vergeleken met $ 55.7 miljoen gebruikt in dezelfde periode vorig jaar. Contanten en in pand gegeven geldmiddelen bedroegen $ 1.8 miljard op 30 september 2020, vergeleken met $ 0.5 miljard op 30 juni 2020.

Recente zakelijke hoogtepunten

 • Grootste gaming-blockbusters uit het derde kwartaal, mogelijk gemaakt door Unity. Sinds de uitgave in augustus heeft Mediatonic's Fall Guys, dat niet alleen is gemaakt met Unity, maar ook Unity's Operate Solutions gebruikt om de game uit te voeren, heeft meer dan 10 miljoen exemplaren op pc verkocht via de Steam Game Store en werd de meest gedownloade titel op Sony's PlayStation Plus-abonnementsservice in de geschiedenis. Genshin Impact, een gratis te spelen spel in meerdere formaten van miHoYo, had 10 miljoen mobiele downloads op de eerste dag van uitgave en GTFO, door 10 Chambers Collective, beveiligde spelers in meer dan 140 landen en steeg naar de top 10 in Zuid-Korea op Steam.
 • Cloud Content Delivery biedt een laag-complex Content Delivery Network (CDN) op ondernemingsniveau waarmee game-ontwikkelaars live updates van game-content op het juiste moment aan de juiste gebruikers kunnen leveren. In september hebben we Cloud Content Delivery gelanceerd, een netwerk dat gericht is op het vereenvoudigen van kosten, het verkleinen van de app-grootte en het bieden van schaal aan zowel kleine als grote studio's. Cloud Content Delivery is een volledige end-to-end-oplossing voor het opslaan, beheren en implementeren van contentreleases en is gebouwd om cloudgebaseerde games zo efficiënt mogelijk uit te voeren, terwijl spelers consequent betrokken blijven. Dit hoogwaardige aanbod is vanaf vandaag beschikbaar als gratis proefperiode zonder enige verplichting.
 • Met LEGO® microgame kunnen gebruikers inhoud creëren-geen codeerervaring. De LEGO® Microgame, die ook in september werd gelanceerd, geeft digitale LEGO-elementen in handen van nieuwe gebruikers, zodat ze snel hun eerste 3D-game kunnen bouwen, aanpassen en delen in minder dan een uur. Voor makers die dol zijn op bouwen met LEGO-stenen, is deze microgame de perfecte plek om een ​​nieuwe creatieve reis te beginnen en hun eerste game te maken. Bovendien is het gratis en is er geen codeerervaring vereist.

Outlook

Unity geeft de volgende richtlijnen voor het vierde kwartaal en het jaar dat eindigt op 31 december 2020.

 

Q4 2020

 

2020

 

leiding

 

leiding

Inkomsten (in miljoenen)

$ 200 - $ 204

 

$ 752 - $ 756

Omzetgroei op jaarbasis

27% - 29%

 

39% - 40%

Niet-GAAP verlies uit bedrijfsactiviteiten (in miljoenen)

($ 40) - ($ 35)

 

($ 71) - ($ 66)

Niet-GAAP-bedrijfsmarge

(17%) - (20%)

 

(9)%

Gewogen gemiddelde uitstaande aandelen volledig verwaterd

321M

 

 

Unity heeft zijn verwachtingen met betrekking tot niet-GAAP-verlies uit bedrijfsactiviteiten niet verzoend met GAAP-verlies uit bedrijfsactiviteiten, omdat op aandelen gebaseerde compensatiekosten, werkgeversbelasting met betrekking tot aandelentransacties van werknemers en niet-contante kosten voor liefdadigheidsbijdragen op dit moment niet redelijkerwijs kunnen worden bepaald of voorspeld . Dienovereenkomstig is er geen aansluiting beschikbaar, hoewel het belangrijk is op te merken dat deze factoren van materieel belang kunnen zijn voor de resultaten van Unity die worden berekend in overeenstemming met GAAP.

Gegevens webcast over inkomsten

Unity is van plan om vandaag een videowebcast voor analisten en investeerders te organiseren om de financiële resultaten van het derde kwartaal van 2020 en de vooruitzichten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar 2020 te bespreken. De videowebcast begint om 2 uur Pacific Time / 00 uur. Eastern Time en kan worden geraadpleegd op de Unity Investor Relations-website op investeerders.unity.com. De videowebcast zal live beschikbaar zijn, en een herhaling zal beschikbaar zijn op de Investor Relations-website na voltooiing van de live-uitzending gedurende ongeveer 90 dagen.

Over eenheid

Unity is 's werelds toonaangevende platform voor het creëren en bedienen van interactieve, realtime 3D-inhoud. Ons platform biedt een uitgebreide set softwareoplossingen om interactieve, realtime 2D- en 3D-inhoud voor mobiele telefoons, tablets, pc's, consoles en augmented- en virtual reality-apparaten te creëren, uit te voeren en er inkomsten mee te genereren. We bedienen klanten van elke omvang, in elke fase van volwassenheid, van individuele makers tot grote ondernemingen, en we zien groeimogelijkheden bij al deze klantgroepen. Voor meer informatie bezoek Unity.com.

Unity gebruikt haar Investor Relations-website (investeerders.unity.com), deponeringen bij de SEC, persberichten, openbare telefonische vergaderingen en openbare webcasts als middel om belangrijke niet-openbare informatie te onthullen en om te voldoen aan haar openbaarmakingsverplichtingen onder Verordening FD.

Gebruik van niet-GAAP financiële maatregelen

Aansluitingen van niet-GAAP financiële maatstaven met de financiële resultaten van Unity zoals bepaald in overeenstemming met GAAP zijn opgenomen aan het einde van dit persbericht, volgend op de bijgevoegde financiële gegevens. Voor een beschrijving van deze niet-GAAP financiële maatstaven, inclusief de redenen waarom het management elke maatstaf gebruikt, zie het gedeelte van de tabellen met de titel "Over niet-GAAP financiële maatstaven".

Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat 'toekomstgerichte verklaringen', zoals die term wordt gedefinieerd onder federale effectenwetten, inclusief, maar niet beperkt tot, verklaringen over Unity's vooruitzichten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar 2020, strategieën, bedrijfsplannen, prioriteiten en doelstellingen, potentiële markt en groeimogelijkheden; concurrentiepositie, productstrategieën en toekomstige product- en platformkenmerken, technologische of markttrends en industriële omgeving. De woorden 'geloven', 'kunnen', 'zullen', 'schatten', 'doorgaan', 'anticiperen', 'van plan zijn', 'verwachten', 'zoeken', 'plannen', 'projecteren', 'vooruitkijken', "" Kijk naar "," ga naar binnen "en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen te identificeren. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en veronderstellingen. Als de risico's werkelijkheid worden of de veronderstellingen onjuist blijken te zijn, kunnen de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten geïmpliceerd door deze toekomstgerichte verklaringen. Risico's omvatten, maar zijn niet beperkt tot: (i) de impact van de aanhoudende COVID-19-pandemie op ons bedrijf, evenals op onze klanten, potentiële klanten, partners en dienstverleners; (ii) onze toekomstige winstgevendheid en timing voor het behalen van winstgevendheid; (iii) ons vermogen om bestaande klanten te behouden en het gebruik van ons platform uit te breiden; (iv) ons vermogen om verder uit te breiden naar nieuwe industrieën en nieuwe klanten aan te trekken; (v) de impact van eventuele wijzigingen in de servicevoorwaarden, het beleid of technische vereisten van leveranciers van besturingssystemen of applicatiewinkels die kunnen leiden tot wijzigingen in de zakelijke praktijken van ons of onze klanten; (vi) ons vermogen om gunstige relaties te onderhouden met hardware, besturingssysteem, apparaat, gameconsole en andere technologieleveranciers; (vii) ons vermogen om effectief te concurreren op de markten waarin we deelnemen; (viii) inbreuken op onze beveiligingsmaatregelen, ongeautoriseerde toegang tot ons platform, onze gegevens of de persoonsgegevens van onze klanten of andere gebruikers; (ix) ons vermogen om groei effectief te beheren; en (x) de snel veranderende en steeds strengere wetten, contractuele verplichtingen en industrienormen die betrekking hebben op privacy, gegevensbeveiliging en de bescherming van kinderen. Meer informatie over deze en aanvullende risico's die de resultaten van Unity kunnen beïnvloeden, is opgenomen in onze deponeringen bij de Securities and Exchange Commission ("SEC"), inclusief ons definitieve prospectus dat op 18 september 2020 bij de SEC is ingediend, en onze toekomstige rapporten dat we dient u van tijd tot tijd in bij de SEC, waardoor de werkelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachtingen. Unity neemt geen verplichting op zich om dergelijke toekomstgerichte verklaringen na de datum van dit persbericht bij te werken en is momenteel niet van plan.

Alle niet-uitgebrachte services, functies of functies waarnaar in dit document, onze website of andere persberichten of openbare verklaringen wordt verwezen die momenteel niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken van Unity worden gewijzigd en worden mogelijk niet geleverd zoals gepland of helemaal niet. Klanten die Unity-services kopen, moeten hun aankoopbeslissingen nemen op basis van services, kenmerken en functies die momenteel beschikbaar zijn.

© 2020 Unity Software Inc. Alle rechten voorbehouden. De Unity-ontwerplogo's, “Unity” en onze andere geregistreerde of common law-handelsmerken, servicemerken of handelsnamen zijn het eigendom van Unity Software Inc. of haar dochterondernemingen. Andere handelsnamen, handelsmerken en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Over niet-GAAP financiële maatregelen

Ter aanvulling van onze geconsolideerde jaarrekening, opgesteld en gepresenteerd in overeenstemming met algemeen aanvaarde boekhoudprincipes in de Verenigde Staten, of GAAP, gebruiken we bepaalde niet-GAAP financiële prestatie-indicatoren, zoals hieronder beschreven, om onze lopende activiteiten te evalueren en voor interne planning en prognoses. . Wij zijn van mening dat de volgende niet-GAAP-maatstaven nuttig zijn bij het evalueren van onze operationele prestaties. We presenteren deze niet-GAAP financiële maatstaven omdat we van mening zijn dat ze, wanneer ze gezamenlijk worden genomen, nuttig kunnen zijn voor beleggers omdat ze consistentie en vergelijkbaarheid bieden met financiële prestaties uit het verleden.

Niet-GAAP financiële maatstaven hebben echter beperkingen in hun bruikbaarheid voor beleggers, omdat ze geen gestandaardiseerde betekenis hebben zoals voorgeschreven door GAAP en niet zijn opgesteld volgens een uitgebreide reeks boekhoudregels of -principes. Bovendien kunnen andere bedrijven, waaronder bedrijven in onze branche, niet-GAAP financiële maatstaven met gelijkaardige titel anders berekenen of andere maatstaven gebruiken om hun prestaties te evalueren, die allemaal het nut van onze niet-GAAP financiële maatstaven als instrumenten voor vergelijking. Als gevolg hiervan worden onze niet-GAAP financiële maatstaven alleen gepresenteerd voor aanvullende informatieve doeleinden en mogen ze niet afzonderlijk worden beschouwd of als vervanging voor onze geconsolideerde jaarrekening gepresenteerd in overeenstemming met GAAP.

Non-GAAP brutowinst en non-GAAP verlies uit bedrijfsactiviteiten

We definiëren non-GAAP brutowinst als brutowinst exclusief op aandelen gebaseerde compensatiekosten en werkgeversbelasting met betrekking tot aandelentransacties van werknemers. We definiëren niet-GAAP verlies uit bedrijfsactiviteiten als verlies uit bedrijfsactiviteiten exclusief op aandelen gebaseerde compensatiekosten, werkgeversbelasting met betrekking tot transacties met werknemersaandelen, afschrijving van verworven immateriële activa en niet-contante kosten voor liefdadigheidsbijdragen. We gebruiken non-GAAP brutowinst en non-GAAP verlies uit bedrijfsactiviteiten in combinatie met traditionele GAAP-maatstaven om onze financiële prestaties te evalueren. Wij zijn van mening dat niet-GAAP brutowinst en niet-GAAP verlies uit bedrijfsactiviteiten ons management en investeerders consistentie en vergelijkbaarheid bieden met onze financiële prestaties uit het verleden en periodieke vergelijkingen van activiteiten mogelijk maken, aangezien deze statistieken op aandelen gebaseerde compensatiekosten uitsluiten, werkgever belastingen in verband met aandelentransacties van werknemers, afschrijving van verworven immateriële activa en niet-contante bijdragen aan liefdadigheidsinstellingen, die wij niet beschouwen als een indicatie van onze algehele operationele prestaties.

Niet-GAAP brutowinst en niet-GAAP verlies uit bedrijfsactiviteiten hebben beperkingen als analytische hulpmiddelen, en u mag ze niet afzonderlijk beschouwen of als vervanging voor analyse van onze resultaten zoals gerapporteerd onder GAAP. Enkele van deze beperkingen zijn:

 • ze zijn exclusief kosten die verband houden met ons aandelencompensatieplan, hoewel aandelencompensatie een belangrijk onderdeel van onze compensatiestrategie was en zal blijven;
 • non-GAAP verlies uit bedrijfsactiviteiten is exclusief de kosten van afschrijving van verworven immateriële activa, en hoewel dit niet-contante kosten zijn, moeten de activa die worden afgeschreven in de toekomst mogelijk worden vervangen en niet-GAAP verlies uit bedrijfsactiviteiten weerspiegelt niet de kasuitgaven voor dergelijke vervangingen;
 • niet-GAAP-verlies uit bedrijfsactiviteiten is exclusief de kosten die verband houden met de liefdadigheidsbijdrage van gewone aandelen aan een door donateurs geadviseerd fonds, en hoewel dit een niet-contante uitgave is, kunnen we in de toekomst soortgelijke liefdadigheidsbijdragen doen; en
 • de kosten en andere items die we uitsluiten in onze berekening van niet-GAAP-nettoverlies en niet-GAAP-nettoverlies per aandeel kunnen verschillen van de kosten en andere items, indien van toepassing, die andere bedrijven mogelijk uitsluiten van deze maatstaf of maatstaven met een vergelijkbare titel, wat hun bruikbaarheid als vergelijkende maatregelen vermindert.

Niet-GAAP nettoverlies en niet-GAAP nettoverlies per aandeel

We definiëren non-GAAP nettoverlies en non-GAAP nettoverlies per aandeel als nettoverlies en nettoverlies per aandeel, exclusief op aandelen gebaseerde compensatiekosten, werkgeversbelasting met betrekking tot personeelstransacties, afschrijving van verworven immateriële activa en non-cash liefdadigheidsbijdragen kosten, evenals de gerelateerde belastingeffecten van deze posten. Niet-GAAP-nettoverlies per aandeel voegt ook kosten toe met betrekking tot veronderstelde dividenden die het teveel zijn betaald over de initiële uitgifteprijs om converteerbare preferente aandelen terug te kopen. We gebruiken non-GAAP nettoverlies en non-GAAP nettoverlies per aandeel in combinatie met traditionele GAAP-maatstaven om onze financiële prestaties te evalueren. Wij zijn van mening dat deze niet-GAAP-maatstaven ons management en investeerders consistentie en vergelijkbaarheid bieden met onze financiële prestaties uit het verleden en het vergemakkelijken van periodieke vergelijkingen van activiteiten.

Niet-GAAP-nettoverlies en niet-GAAP-nettoverlies per aandeel hebben beperkingen als analytische instrumenten, en u mag ze niet afzonderlijk beschouwen of als vervanging voor analyse van onze resultaten zoals gerapporteerd onder GAAP. Enkele van deze beperkingen zijn:

 • ze zijn exclusief kosten die verband houden met ons aandelencompensatieplan, hoewel aandelencompensatie een belangrijk onderdeel van onze compensatiestrategie was en zal blijven;
 • zij sluiten de afschrijvingskosten van verworven immateriële activa uit, en hoewel dit niet-contante uitgaven zijn, moeten de activa die worden afgeschreven in de toekomst mogelijk worden vervangen en niet-GAAP-verliezen uit bedrijfsactiviteiten weerspiegelen geen kasuitgaven voor dergelijke vervangingen;
 • zij zijn exclusief de kosten die verband houden met de liefdadigheidsbijdrage van gewone aandelen aan een door een donor geadviseerd fonds, en hoewel dit een niet-contante uitgave is, kunnen we in de toekomst soortgelijke liefdadigheidsbijdragen doen;
 • zoals hieronder verder wordt beschreven, moeten we bepaalde aannames doen om de aanpassing van het inkomstenbelastingeffect voor niet-GAAP nettoverlies te bepalen, welke veronderstellingen mogelijk niet nauwkeurig blijken te zijn; en
 • de kosten en andere items die we uitsluiten in onze berekening van niet-GAAP-nettoverlies en niet-GAAP-nettoverlies per aandeel kunnen verschillen van de kosten en andere items, indien van toepassing, die andere bedrijven mogelijk uitsluiten van deze maatstaf of maatstaven met een vergelijkbare titel, wat hun bruikbaarheid als vergelijkende maatregelen vermindert.

Inkomstenbelastingeffecten van niet-GAAP-aanpassingen

We gebruiken een vast geprojecteerd belastingtarief bij onze berekening van niet-GAAP-effecten op de inkomstenbelasting om een ​​betere consistentie te bieden tussen tussentijdse rapportageperioden. Bij het projecteren van dit niet-GAAP-belastingtarief gebruiken we een financiële projectie die de directe impact van de hierboven beschreven niet-GAAP-aanpassingen uitsluit, en de effecten elimineert van eenmalige en periodespecifieke items die kunnen variëren in omvang en frequentie. Het verwachte tarief houdt rekening met andere factoren, zoals onze huidige bedrijfsstructuur, bestaande belastingposities in verschillende rechtsgebieden en belangrijke wetgeving in de belangrijkste rechtsgebieden waar we actief zijn. Voor het jaar dat eindigde op 31 december 2020, hebben we het verwachte niet-GAAP-belastingtarief bepaald op (17)%. We zullen dit belastingtarief, indien nodig, periodiek herevalueren voor belangrijke gebeurtenissen, op basis van relevante wijzigingen in de belastingwetgeving, materiële wijzigingen in de verwachte geografische winstmix en eventuele significante acquisities.

Gratis cashflow

We definiëren vrije kasstroom als nettokasstroom gebruikt in bedrijfsactiviteiten minus geldmiddelen gebruikt voor aankopen van materiële vaste activa. Wij zijn van mening dat de vrije kasstroom een ​​nuttige indicator is voor liquiditeit, aangezien het ons vermogen meet om geld te genereren, of onze behoefte om toegang te krijgen tot aanvullende geldbronnen om activiteiten en investeringen te financieren.

Vrije cashflow heeft beperkingen als analytisch hulpmiddel en u mag het niet afzonderlijk beschouwen of als vervanging voor de analyse van onze resultaten zoals gerapporteerd onder GAAP. Enkele van deze beperkingen zijn:

 • het is geen vervanging voor de nettokasstroom die wordt gebruikt bij bedrijfsactiviteiten;
 • andere bedrijven kunnen de vrije kasstroom of gelijkaardige niet-GAAP-maatstaven op een andere manier berekenen of kunnen andere maatstaven gebruiken om hun prestaties te evalueren, die allemaal het nut van vrije kasstroom als vergelijkingsinstrument kunnen verminderen; en
 • het nut van de vrije kasstroom wordt verder beperkt aangezien deze niet onze toekomstige contractuele verplichtingen weerspiegelt en niet de totale toename of afname van ons kassaldo voor een bepaalde periode vertegenwoordigt.

Key Metrics

We volgen de volgende belangrijke statistieken om ons te helpen de gezondheid van ons bedrijf te evalueren, trends te identificeren die onze groei beïnvloeden, doelen en doelstellingen te formuleren en strategische beslissingen te nemen.

Klanten die meer dan $ 100,000 aan inkomsten bijdragen

We concentreren ons op het aantal klanten dat meer dan $ 100,000 aan inkomsten genereerde in de volgende 12 maanden, aangezien dit segment van ons klantenbestand het grootste deel van onze omzet en omzetgroei vertegenwoordigt. We definiëren een klant als een persoon of entiteit die tijdens de meetperiode inkomsten heeft gegenereerd. Een enkele organisatie met meerdere divisies, segmenten of dochterondernemingen wordt doorgaans als één klant geteld, ook al kunnen we commerciële overeenkomsten aangaan met meerdere partijen binnen die organisatie.

Op dollars gebaseerde netto-uitbreidingssnelheid

We volgen onze prestaties door ons op dollars gebaseerde netto-uitbreidingspercentage te meten, dat onze Create and Operate Solutions-inkomsten van dezelfde groep klanten over vergelijkbare perioden vergelijkt, berekend op basis van een aflopende 12-maand. Ons op dollars gebaseerde netto-uitbreidingspercentage aan het einde van een periode wordt berekend als de inkomsten uit de huidige periode gedeeld door de inkomsten uit de voorgaande periode. Omzet in de voorgaande periode is de achterblijvende omzet van 12 maanden gemeten vanaf het einde van een dergelijke voorgaande periode en omvat omzet van alle klanten die inkomsten hebben bijgedragen tijdens een dergelijke periode van 12 maanden. De inkomsten uit de huidige periode zijn de achterblijvende inkomsten van 12 maanden van dezelfde klanten vanaf het einde van de huidige periode. Ons op dollars gebaseerde netto-uitbreidingspercentage omvat het effect van eventuele klantverlengingen, expansie, inkrimping en churn, maar exclusief inkomsten van nieuwe klanten in de huidige periode.

UNITY SOFTWARE INC.

VERKORT GECONSOLIDEERDE BALANS

(In duizenden, behalve nominale waarde)

(Gecontroleerd)

 

 

 

 

 

Vanaf

 

September 30,
2020

 

December 31,
2019

Activa

 

 

 

Vlottende activa:

 

 

 

Cash

$

1,759,415

 

 

$

129,959

 

Debiteuren, na aftrek van vergoedingen van $ 4,140 en $ 9,052 per respectievelijk 30 september 2020 en 31 december 2019

225,525

 

 

204,898

 

Vooruitbetaalde kosten

26,068

 

 

23,142

 

Andere vlottende activa

19,968

 

 

9,418

 

Totaal vlottende activa

2,030,976

 

 

367,417

 

Eigendom en uitrusting, netto

89,930

 

 

78,976

 

Gebruiksrecht activa voor operationele lease

108,878

 

 

-

 

Welwillendheid

271,200

 

 

218,305

 

Immateriële activa, netto

59,269

 

 

62,034

 

Beperkt contant geld

22,409

 

 

17,137

 

Andere activa

23,034

 

 

18,991

 

Totaal vermogen

$

2,605,696

 

 

$

762,860

 

Verplichtingen en eigen vermogen

 

 

 

Kortlopende schulden:

 

 

 

Crediteuren

$

7,856

 

 

$

10,706

 

Overlopende rekeningen en overige kortlopende verplichtingen

86,954

 

 

66,463

 

Schulden aan uitgever

151,143

 

 

137,664

 

Te betalen inkomsten en andere belastingen

41,587

 

 

35,715

 

Uitgestelde inkomsten

97,910

 

 

85,980

 

Operationele leaseverplichtingen

24,363

 

 

-

 

Totaal kortlopende schulden

409,813

 

 

336,528

 

Uitgestelde inkomsten op lange termijn

16,531

 

 

10,596

 

Operationele leaseverplichtingen op lange termijn

101,875

 

 

-

 

Overige langlopende schulden

17,571

 

 

21,825

 

Totaal passiva

545,790

 

 

368,949

 

Verplichtingen en voorwaardelijke verplichtingen (Toelichting 9)

 

 

 

Eigen vermogen:

 

 

 

Converteerbare preferente aandelen, nominale waarde $ 0.000005; geen aandelen toegestaan, uitgegeven en uitstaan ​​op 30 september 2020; 102,674 aandelen toegestaan ​​en 95,899 uitgegeven en uitstaande aandelen per 31 december 2019

-

 

 

686,559

 

Preferente aandelen, nominale waarde $ 0.000005; 100,000 aandelen toegestaan, en geen aandelen uitgegeven en uitstaan ​​op 30 september 2020; geen aandelen toegestaan, uitgegeven en uitstaan ​​op 31 december 2019

-

 

 

-

 

Gewone voorraad, nominale waarde $ 0.000005; 1,000,000 en 300,000 aandelen toegestaan ​​op respectievelijk 30 september 2020 en 31 december 2019; 270,967 en 123,261 uitgegeven en uitstaande aandelen op respectievelijk 30 september 2020 en 31 december 2019

2

 

 

1

 

Extra volgestort kapitaal

2,777,400

 

 

226,173

 

Gecumuleerd ander uitgebreid verlies

(3,500

)

 

(3,632

)

Gecumuleerd tekort

(713,996

)

 

(515,190

)

Totaal eigen vermogen

2,059,906

 

 

393,911

 

Totaal passiva en eigen vermogen

$

2,605,696

 

 

$

762,860

 

UNITY SOFTWARE INC.

VERKORTE GECONSOLIDEERDE ACTIVITEITENVERKLARINGEN EN ALGEMEEN VERLIES

(In duizenden, behalve bedragen per aandeel)

(Gecontroleerd)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drie maanden geleden

 

Negen maanden beëindigd

 

September 30,

 

September 30,

 

2020

 

2019

 

2020

 

2019

Inkomsten

$

200,784

 

 

$

130,943

 

 

$

552,109

 

 

$

383,708

 

Kosten van inkomsten

47,540

 

 

26,451

 

 

119,840

 

 

88,602

 

Brutowinst

153,244

 

 

104,492

 

 

432,269

 

 

295,106

 

Bedrijfskosten

 

 

 

 

 

 

 

Onderzoek en ontwikkeling

116,648

 

 

64,034

 

 

283,507

 

 

182,832

 

Sales en marketing

60,764

 

 

46,559

 

 

147,739

 

 

125,322

 

Algemeen en administratief

117,515

 

 

35,631

 

 

194,988

 

 

89,041

 

Totale operationele kosten

294,927

 

 

146,224

 

 

626,234

 

 

397,195

 

Verlies uit operaties

(141,683

)

 

(41,732

)

 

(193,965

)

 

(102,089

)

Rentelasten

(615

)

 

-

 

 

(1,403

)

 

-

 

Rentebaten en overige kosten, netto

(2,023

)

 

(1,808

)

 

(829

)

 

(2,494

)

Verlies vóór voorziening voor inkomstenbelastingen

(144,321

)

 

(43,540

)

 

(196,197

)

 

(104,583

)

Voorziening voor inkomstenbelastingen

398

 

 

2,009

 

 

2,609

 

 

8,028

 

Netto verlies

(144,719

)

 

(45,549

)

 

(198,806

)

 

(112,611

)

Overig totaal verlies, na aftrek van belastingen:

 

 

 

 

 

 

 

Wijziging in omrekeningsverschillen in vreemde valuta

209

 

 

(227

)

 

132

 

 

(291

)

Uitgebreid verlies

$

(144,510

)

 

$

(45,776

)

 

$

(198,674

)

 

$

(112,902

)

Gewoon en verwaterd nettoverlies per aandeel:

 

 

 

 

 

 

 

Nettoverlies per aandeel toe te rekenen aan onze gewone aandeelhouders, gewoon en verwaterd

$

(0.97

)

 

$

(0.76

)

 

$

(1.47

)

 

$

(1.39

)

Gewogen gemiddelde aandelen gebruikt bij de berekening per aandeel toe te rekenen aan onze gewone aandeelhouders, gewoon en verwaterd

149,256

 

 

115,817

 

 

135,671

 

 

111,772

 

Contacten

Investor Relations:
Richard Davis
richard.davis@unity3d.com

Media:
Amanda Taggart
corpcomms@unity3d.com

Lees hier het volledige verhaal

Bron BEDRIJFSDRAAD