In de afgelopen uren hebben Marvel en Disney eindelijk de officiële releasedatum aangekondigd voor WandaVision, de eerste serie van de MCU die exclusief verschijnt Disney +. De show, die al een eerste vertraging had opgelopen bij de release, zal vanaf de volgende worden opgenomen op het streamingplatform 15 januari 2021, waardoor 2020 het eerste jaar is dat er geen Marvel-films of -series zijn uitgebracht.

WandaVision was eigenlijk oorspronkelijk gepland als de tweede Marvel-serie die beschikbaar is op Disney +, maar sinds de release van De valk en de wintermilitair (gepland voor afgelopen augustus) is ook uitgesteld vanwege de pandemie, dit zal het eerste originele MCU-product zijn dat exclusief is voor Disney +. De miniserie zal bestaan ​​uit zes afleveringen, en op dit moment is nog niet bekend of deze laatste één keer per week zal worden vrijgegeven, zoals het geval is voor The Mandalorian, of allemaal samen.