De Nioh Collection, zoals aangekondigd door Sony, komt op PS5, maar niet alleen. Nioh 2 - The Complete Edition komt ook uit op PS4 en pc.

Koi Tecno en Sony hebben zojuist de komst aangekondigd van de Nioh Collection exclusief voor PS5 vanaf 5 februari 2021. Het pakket bevat Nioh Remastered - The Complete Edition en Nioh 2 Remastered - The Complete Edition, dat wil zeggen, beide titels van de saga zijn niet alleen geremasterd, maar ook compleet met alle extra post-launch content. De titels ondersteunen 4K en laten je spelen met 120 fps, plus ze zullen genieten van ultrasnelle uploads en de mogelijkheid om gegevens van PS4 over te zetten, zodat je je avontuur niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

Sony heeft duidelijk gemaakt dat iedereen die Nioh 2 op PS4 bezit, op deze manier gratis kan upgraden naar nieuwe inhoud:

  • Degenen die Nioh 2 - The Complete Edition op PS4 bezitten, kunnen gratis upgraden naar Nioh 2 Remastered - The Complete Edition op PS5;
  • Degenen die Nioh 2 op PS4 bezitten, kunnen upgraden naar Nioh 2 Remastered op PS5 en de volgende generatie-versie ontvangen van elke DLC die ze al hebben op PS4.

Samenvattend Nioh 2 - The Complete Edition voor PS4 en PS5 en pc via Steam, Nioh Remastered - The Complete Edition voor PS5 en de Nioh Collection voor PS5 worden op dezelfde dag uitgebracht. 5 februari 2021.