Call of Duty: Black Ops Koude Oorlog is een van die titels die bij aankoop op consoles Huidig ​​of nu Old-Gen, automatisch de gratis upgrade naar Volgende generatie. Het lijkt er echter op dat veel gebruikers per ongeluk de PS4-versie hebben gedownload, die al achterwaarts compatibel is met Sony's nieuwe console PS5.

Call of Duty PS4 PS5Blijkbaar, een fout in de PlayStation Store, zou prioriteit geven aan de installatie van de Old-Gen-versie boven de nieuwe versie die is geoptimaliseerd voor het nieuwe vlaggenschip van Sony, met sneller laden en bereik 120 fps. Momenteel is de oplossing: in feite, ga gewoon de winkel binnen en start de installatie van de PS5-versie handmatig.

Sommige rapporten van gebruikers vertellen echter over vertragingen of fouten in de download, waarbij de laatste door een drastische oplossing kan worden opgelost console reset.