Verschillende rapporten zijn de afgelopen weken rechtstreeks naar ontwikkelaars doorgestuurd: een groot beveiligingsprobleem in accountbeheer houdt verband met Genshin Impact maakt het heel gemakkelijk om gevoelige spelersgegevens te verkrijgen.

Het getuigenis komt rechtstreeks uit Reddit, waarin verschillende gebruikers bevestigen dat ze erin geslaagd zijn hun telefoonnummer te bekijken zonder duidelijk toegang te hebben tot de portal. Dit gebeurt via de wachtwoordherstelsysteem. Zoals gebruikelijk gebeurt het ook voor de bekendste internetsites ter wereld, is het mogelijk om een ​​telefoonnummer aan je profiel te koppelen om de canonieke bevestigingscode te ontvangen. Op de een of andere manier zouden de ontwikkelaars van de site gewijd aan Genghsin Impact zijn vergeten de censuur van het nummer in te voeren, waardoor het heel gemakkelijk werd om gevoelige gegevens te verkrijgen die onder de privacybeleid.

Sindsdien zijn er geen officiële opmerkingen of reacties meer gekomen MyHoYo. Het is onduidelijk of dit probleem de portal wereldwijd teistert, maar de rapporten blijven zich vermenigvuldigen.