Ben je dol op Final Fantasy VII en heb je altijd al Cloud en medewerkers willen volgen tijdens hun avonturen? Nu is het in Japan mogelijk.

Vanaf 9 december kunnen alle Japanse fans het eerste deel van de game persoonlijk, maar in het echt ervaren. Dankzij een nieuw infiltratiespel, dat het tegenovergestelde is van de beroemde escape rooms, kunnen spelers lid worden van de Avalanche-groep en infiltreren in de Mako-reactor 1 om het te laten ontploffen. Hier is de video die het initiatief begeleidt:

Zoals te zien is in de video, krijgen spelers een armband die de Materia-systeem bekend bij fans van de beroemde JRPG. Ze zullen ook moeten proberen het aangegeven punt te bereiken door te luisteren naar het advies van Cloud, Barret en Tifa via een speciale tablet die de obstakels die onderweg verspreid liggen, ontwijkt.

Als je Final Fantasy VII Remake leuk vond en door Tokio reist, waarom zou je er dan niet over nadenken?