Roep van de zeeCall of the Sea, een van de titels die een paar maanden geleden werd aangekondigd tijdens de Inside Xbox, heeft eindelijk een releasedatum. De gamepagina in de Microsoft Store is onlangs gewijzigd en toont de8 december als de dag van de officiële lancering.

De game is een verhalend avontuur met puzzelgame-elementen, dat zich afspeelt in de Stille Zuidzee van de jaren dertig. De speler neemt de rol aan van Norah, die de oceaan is overgestoken op zoek naar de vermiste expeditie van haar man en informatie over zijn lot.

Call of the Sea, uitgegeven door Raw Fury en ontwikkeld door Out of the Blue, zal beschikbaar zijn op pc, Xbox One, Xbox Series X en Series S. Het zal al vanaf de eerste dag opgenomen worden in de Xbox Game Pass-catalogus en zal ondersteunen Smart Delivery, Ray Tracing en 4K tot 120 fps.