Wat ik heb met Destiny is een tegenstrijdige relatie en hoe meer ik het met andere spelers bespreek, hoe meer ik me realiseer dat dit een veelvoorkomend perspectief is. Allereerst, als eigenaar van de eerste Xbox die hopeloos verliefd is op Halo, kan ik het alleen maar proberen een grote liefde voor Bungie, maar de mijne is geen blinde en roekeloze verliefdheid, maar het resultaat van het fantastische speelse en artistieke dat het team, zowel vandaag als gisteren, de spelers biedt. Het eerste hoofdstuk van de nieuwe IP Bungie ontvoerde me moeiteloos en op de eerste dag van Destiny 2 was ik klaar met een groep vrienden, een schep tijd om te besteden naar de titel en vooral onberekenbaar hoge verwachtingen. Helaas merkte ik dat ik in beide gevallen vrij snel was, gezien hoezeer zo'n product een speler op het scherm zou moeten houden, zonder nieuwe prikkels doorgaan. Of beter gezegd, de stimulans was altijd dezelfde, die van een buitengewoon fascinerende looter / shooter-formule, ondersteund door een verbluffend vuurgevecht. En ondanks alles was het voor mij niet genoeg. Toch is de aantrekkingskracht van Destiny 2 gedurende de maanden en jaren altijd erg sterk geweest en de komst van Voorbij het licht, gecombineerd met de overtuigende verzoeken van een paar vrienden die klaar waren om terug te keren naar de ruimte, deed me besluiten om nogmaals terug te keren om de rol van de Guardian op me te nemen. Ik heb daarom de Forsaken en Shadows from the Deep teruggevonden en gelukkig had ik toen de gelegenheid om deze nieuwe DLC te bekijken, die belooft de belangrijkste ooit voor het merk te worden.

Beyond the Light is niet alleen een keerpunt, een essentiële hoeksteen in de Traveler-saga, maar ook een springplank voor iedereen die na een korte of lange periode van inactiviteit wil terugkeren naar Destiny 2, maar ook voor al die spelers die aangetrokken werden door de sci-fi torenspitsen van de titel, maar aarzelden om toe te geven aan zijn charme. Het is een enorme belofte waaraan Bungie zich heeft verbonden met Beyond the Light, een moeilijkere onderneming dan die waaraan het zijn Guardians onderwerpt. En het zal niet gemakkelijk zijn om je aan je woord te houden.

Destiny 2 - Beyond Light - Trailer voor het onthullen van verhalen - YouTube

Opgesloten

Om de laatste DLC te evalueren, is het nodig om de kwestie van de Destiny Content Repository (Destiny-inhoudskluis), Wat, hoe het werkt en waarom het met deze uitbreiding wordt geïntroduceerd. Laten we beginnen vanaf dit laatste punt en proberen licht te werpen (ik weet het, ik weet het ...) op het nut ervan in termen van duurzaamheid van de Game als een service Destiny 2. In wezen is dit nieuw model van inhoudsbehandelingik ben geboren uit de behoefte om het spel te behouden solide en efficiënt, door het geleidelijk verwijderen van de inhoud, in combinatie met het enten van nieuwe. Bungie heeft uitgelegd hoe Destiny 2 tot nu toe te groot is om goed te functioneren, de omvang en complexiteit van de titel ontmoedigen innovatie en vormen tegelijkertijd een vruchtbare voedingsbodem voor bugs en andere problemen. Bovendien beginnen spelers het hoofd te bieden aan een steeds langzamere en omslachtiger client, die de 115GB vóór de lancering van Beyond the Light. De eerste Destiny leed aan hetzelfde probleem, maar werd omzeild met de oprichting van het tweede hoofdstuk, zonder twijfel een effectieve oplossing, maar drastisch, wat het team niet wil herhalen. Bijgevolg, Beyond the Light is niet alleen het begin van Destiny 4's Year 2, maar het is ook een categorische houding, de weigering om het cijfer “3” in te voegen naast de naam van de MMO Bungie en daarmee de eerste stap van een lange, nieuwe en blijvende reis.

Beyond the Light is het begin van een drieluik met inhoud dat de komende jaren zal markeren, 2021 zal de komst van de DLC "The Witch Queen" zien en in 2022 is de uitbreiding, met de voorlopige titel, "Lightfall" al gepland. waardoor ondersteuning voor nog minstens drie jaar wordt gegarandeerd voor Destiny 2. Een belangrijke en moedige keuze, die in de toekomst zou kunnen leiden tot een uitzonderlijke groei van de titel, maar die we vandaag helaas toont zijn meer hoekige kant. Het spel, zoals het nu duidelijk is en zoals Bungie zelf herhaalt, kan niet voor onbepaalde tijd groeien en heeft daarom een ​​mechanisme nodig dat op de een of andere manier het goede weet te benutten dat de titel te bieden heeft en tegelijkertijd niet voortdurend stagneert in zijn eigen speelse ravijnen. . Daarom moeten enkele droge takken worden geknipt. Deze keuze is niet alleen de meest logische, maar ook begrijpelijk, hoewel toegang tot Destiny 2 vandaag de dag een slechte smaak in de mond van meer dan één speler kan achterlaten. In overeenstemming met wat hierboven is geschreven, in feite Titan, Mars, Io, Mercury en Leviathan - met gerelateerde activiteiten - zijn niet langer selecteerbaar en in plaats daarvan hun intrede doen Europa (een van de manen van Jupiter) en de Cosmodrome, een van de meest iconische bestemmingen van de eerste Destiny. Het is daarom duidelijk dat het aantal verwijderde inhoud, veel groter zijn dan degenen die zijn ingevoerd, en het is duidelijk dat van het team niet kan worden verwacht dat het al zoveel bestemmingen gereed heeft om onmiddellijk te worden ingevoerd, maar de verandering kan alleen maar te abrupt en plotseling lijken. Het is waar dat veel van de activiteiten met betrekking tot deze bestemmingen nu zijn verouderd of weinig gespeeld, vooral die gerelateerd aan bepaalde campagnes, maar de twijfel blijft bestaan ​​dat het, vooral voor de meest toegewijde spelers, moeilijk is om te wachten op de volgende DLC zonder in een fase van vermoeidheid te geraken, gedwongen tot weer een waanzinnige landbouw door een slechte keuze van activiteiten waarin probeer je hand. En hier komt het conflict, waarom het basisidee lijkt eigenlijk het meest correcte idee voor de toekomst te zijn en rekening houdend met alle aspecten die in het verhaal op het spel staan, vooral degene die de inhoud cyclisch in de loop van de jaren op Destiny 2 ziet verminderen, samen met de nieuwe, en de mogelijkheid van alternatieve methoden om de onderdelen van de uitrusting te bemachtigen die verband houden met de bestemmingen gearchiveerd - dat bovendien alle doelstellingen van het eerste hoofdstuk omvat - is opwindend en biedt het idee van een modulair en gestratificeerd universum, met in feite onuitputtelijke mogelijkheden. Maar de waarde van een werk kan niet worden bepaald op basis van wat het zou kunnen zijn en juist om deze reden, het begin van jaar 4, zij het met wat trucjes in petto die nog moeten worden gespeeld, overwint niet zoals het hoort, zij het met verschillende elementen van waarde.

Destiny 2: Beyond Light-uitbreiding is verplaatst naar 10 november | NextPlayer.it

In de baarmoeder van de schaduw

Destiny is erin geslaagd om stuk voor stuk een intrigerend werk te creëren in artistieke termen, zowel op het ontwerpfront als op dat van de narratieve achtergrond met een sterk en uniek karakter. Het merk is een van de weinige die er de afgelopen generatie in is geslaagd om spelers getuige te maken van een veelzijdige kosmogonie, met bijna mythologische tonen en onderbroken door gebeurtenissen en situaties doordrenkt met een buitengewoon epos, ook voor een medium dat al zo rijk is. Helaas is het niet altijd mogelijk geweest om dit alles bijzonder aantrekkelijk te maken in termen van schrijven, waarbij het uitzonderlijke werk dat is gedaan in termen van overlevering met veel onvolkomenheden kristalliseert. Beyond the Light is geen uitzondering en stelt er een voor - kort - campagne klaar om enkele fundamentele elementen van het verhaal zelf in twijfel te trekken, dat de basis vormt van Destiny, maar zonder de juiste beet. De Duisternis keert krachtig terug om zijn deel van de melkweg terug te winnen en overspoelt vier van de satellieten en planeten van ons zonnestelsel (die zijn opgeslagen in de Content Repository natuurlijk) en we hebben de taak Europa te onderzoeken om antwoorden te vinden. Daar vinden we Eramis, Kell of Darkness, die de rol speelt van een nieuwe aartsvijand, in een verhaal over wraak en eenzaamheid van het onderwerp meer dan overtuigend maar op een al te haastige manier omgezet.

In wezen is Eramis in staat om de Duisternis te beheersen in de vorm van een kracht genaamd Stasi en het lijkt klaar om de vonk te worden van een oorlog die zich meedogenloos kan uitstrekken en alles op zijn pad vernietigt. Het wordt al snel duidelijk, dankzij de intrede van enkele oude - en zeer gewaardeerde - kennissen zoals de Unknown Exo, die eindelijk klaar zijn om ons wat antwoorden te geven op de brede twijfels die in de loop der jaren zijn ontstaan, dat het enige dat Eramis kan weerstaan, de Stasis zelf, iets in de trant van "vuur bestrijden met vuur" in het kort, maar dan met ijs. In feite wordt de Stasi afgewezen als een nieuw fantasie-element dat perfect gecontextualiseerd is in het Destiny-universum, waardoor je kunt profiteren van vaardigheden die verband houden met de kou, terwijl je ook een nieuwe veranderde status introduceert: bevriezen, vijanden immobiliseren en ze transformeren in prachtige en gruwelijke sculpturen, klaar om in één klap te worden verbrijzeld. Deze campagne leidt de aandacht onmiddellijk af van het hoofdprobleem en het verdwijnen van de bestemmingen die ons zo dierbaar zijn en daarom wordt een avontuur dat niet klassieker kan zijn. Om Eramis te verslaan, is het nodig om eerst zijn luitenants, vertrouwde krijgers, te verslaan gezegend van de eliksni zelf met het geschenk van de Stasi, om dan naar haar en haar laatste baasgevecht te gaan.

Het pad naar Kell is ondoordringbaar en kwalitatief fluctuerend, Maar houdt de aandacht hoog dankzij de verschillende momenten waarop de speler kortstondig de macht overneemt van de Stasi, in staat zijn om het rechtstreeks op onze vijanden te ervaren en daardoor steeds dichter bij het duister te komen. Na afloop van de hoofdmissie kom je in het bezit van het felbegeerde vierde subklasse. Maar toch, alles kan alleen maar overhaast lijken, vooral op het narratieve front. Onze trouwe geest is twijfelachtig en bang door de kracht die we omarmen, evenals door de personages om ons heen, niet overtuigd van deze keuze en blijkbaar erdoor teleurgesteld, maar het verhaal brengt dat gevoel van innerlijke strijd niet over bij het benaderen van wat tot dusver is gevochten, toont het evenmin het "gewicht" van deze drastische beslissing aan. Kortom, hoewel goed geconstrueerd in zijn conceptie, lijkt maar al te vaak slechts een voorwendsel om ons een nieuwe tak van vaardigheid te geven om mee te spelen. Dat is meer dan acceptabel voor het soort ervaring dat zo'n titel wil bieden, maar gezien de uitstekende ideeën is het onmogelijk om niet overtuigd te zijn dat er meer kan worden gedaan.

Destiny 2: Beyond Light - Stasis - Gameplay-trailer - YouTube

Spellcasters, shinobi en bijbelse wezens

De nieuwe subklasse die aan de Stasi is gekoppeld, wordt onmiddellijk onthuld een interessante introductie in het universum van Destiny 2, in staat om de regels van het spel te veranderen op een manier die nog onontgonnen is. In plaats van te vertrouwen op uitdrukkelijk agressieve vaardigheden, probeert het element ijs in feite meer reflecterend te zijn en zijn strategieën te baseren op controle over het veld. De nieuwe meegeleverde granaat kan, naast het beschadigen en bevriezen van vijanden, een muur voor ons creëren die een grote hoeveelheid schade kan oplopen voordat deze wordt bekrast of vernietigd. Een eenvoudige toevoeging maar met verschillende toepassingen qua spel, de muur is niet alleen een bescherming voor ons of ons team, het kan een valstrik zijn voor onze tegenstanders, waardoor plotselinge doodlopende wegen ontstaan ​​en een anderszins zekere ontsnapping wordt voorkomen, maar het biedt ons ook de mogelijkheid om vanuit het niets nieuwe platforms te creëren, nieuwe paden te creëren of een sluipschutter een hoger punt te geven om vijandelijke hoofden te blazen.

Elke klas belichaamt dan persoonlijk het geschenk van de Stasi en gebruikt zijn kracht op een unieke manier. Heksen en tovenaars worden zo Binders of the Shadow, en ze kunnen erop vertrouwen een nieuwe geheimzinnige ijzige staf met de mogelijkheid om bevriezende kogels op te roepen en een onheilspellende melee-aanval die ook de getroffen doelen kan bevriezen, wat de juiste keuze blijkt te zijn voor degenen die een slagveldcontrolestrategie willen toepassen. De titanen daarentegen, die misschien wel de minst interessante van de partij zijn, nemen de rol van nijlpaard en ze gaan allemaal over brute kracht, dankzij hun nieuwe superbeweging IJs shock, waardoor hij een reeks verwoestende melee-aanvallen kan uitvoeren. Het trio jagers en jagers sluit zich Revenant, die qua ontwerp misschien wel het meest interessant zijn, echte ijsninja worden en daardoor kunnen rekenen op dodelijke bevriezende shuriken en over het koppel Kama Stilte en lawaai. De eerste sikkel het bevriest alles eromheen op het moment van impact terwijl de tweede (die op een ander punt kan worden gelanceerd dan de eerste) veroorzaakt een gewelddadige explosie gevolgd door een kleine sneeuwstorm. De subklassen van de Stasi kunnen uiteraard worden gewijzigd en uitgebreid, met ad-hocmissies die ons in staat stellen het spectrum van vaardigheden en keuzes met betrekking tot het nieuwe element uit te breiden, waardoor we onze favoriete configuratie beetje bij beetje kunnen verpakken. Het is nog niet mogelijk om deze opties volledig te ontleden, maar de nieuwe vaardigheidstak is interessant en goed verpakt, hoewel het aanzienlijk zou zijn geweest om het meteen wat meer te kunnen verkennen.

Een uitstekend transplantaat voor PVE, maar misschien niet zozeer voor PVP, waar de mogelijkheid om herhaaldelijk bevroren te worden zonder de mogelijkheid van "replicatie" beslist frustrerend kan zijn, maar, zelfs in deze zin, voordat een effectieve analyse van de balansen in competitieve multiplayer, is het goed om meer vertrouwd te raken met de nieuwe meta. Vast en zeker, de Stasi is het echte vlaggenschip van Oltre la Luce, wat al de nieuwsgierigheid wekt naar de nieuwe subklassen die gekoppeld zijn aan de volgende subklassen die in de toekomst komen.

Hier is wanneer u Destiny 2: Beyond Light op pc | kunt vooraf laden PCGamesN

Europa

Onmogelijk om nog maar een paar woorden te zeggen over de nieuwe en uitgebreide bestemming van Beyond the Light, mede gezien het feit dat met het verwijderen van een groot deel van de inhoud, de maan van Jupiter een extra last op zich neemt door het garanderen van solide en blijvend entertainment voor Destiny-spelers. 2. De eerste impact is magnetisch, bijna adembenemend, kijkend naar de grenzeloze panorama's van Europa. een oneindige uitgestrektheid van sneeuw en ijs, met canyons en duizelingwekkende overhangen en ijzige vlaktes die ons echt het gevoel kunnen geven dat we verloren gaan in een witte en koude woestijn, hard maar betoverend. De meteorologische kwestie wordt ook geïntroduceerd, die af en toe gewelddadige stormen doet ontploffen die klaarstaan ​​om ons en de vijanden in een enorme draaikolk te vangen die klaar staat om de botsingen moeilijker en spectaculairder te maken. De satelliet kan onder zijn locaties ook een doolhof van laboratoria tellen die verbonden zijn met Clovis Bray en zijn bedrijf, die naam maken in deze uitbreiding, en sprankelende ijsgrotten, maar die over het algemeen ze overwinnen niet volledig. Hoewel ze een aantal uitzonderlijke uitzichten kunnen laten zien,

Europa is tot nu toe geen gelaagde speeltuin voor onze activiteiten en is daarom maar half succesvol. Zijn aanval, de Glazen brug, is redelijk goed, hoewel niet bijzonder gedetailleerd in het ontwerp, en daarom moeten we gewoon wachten op de volgende Raid 21 november om het laatste aspect van deze nieuwe bestemming te ontdekken. Uiteindelijk, hoewel het een absoluut merkbare toevoeging is, Europa lijdt onder het ontbreken van oude bestemmingen en vooral de toevoeging van nieuwe naast haar, want hoe graag de terugkeer van de Cosmodrome ook is, het is nog steeds niet genoeg.

Het volgende hoofdstuk van 'Destiny 2' begint op 22 september met 'Beyond Light' | Engadget

Nieuwe zonsopgang

Beyond the Light is de eerste stap van een plechtige belofte, de eenvoudigste echter: het aangaan van de verbintenis. Het ontwikkelingsteam wordt belast met duizelingwekkende nieuwe verwachtingen die de komende jaren een mooie toekomst voor Destiny 2 garanderen, maar zal het de last kunnen blijven dragen? Vanaf vandaag verschijnt Beyond the Light goede inhoud in het algemeen, verzwakt door enkele niet geheel verwaarloosbare problemen en vol ideeën voor de komende maanden en jaren, vanuit bijna elk gezichtspunt, van het verhaal tot het puur speelse, dat ronduit fantastisch lijkt, maar nog steeds erg onvolwassen, zo niet ronduit etherisch. Een campagne die veel te kort en zonder hap is, die het grote potentieel van de basis niet benut, brengt ons een nieuwe en interessante manier om te spelen dankzij de ongekende subklasse, die opwindt van de wens om op de juiste manier te worden uitgebuit en geëxperimenteerd, zelfs als de inhoud op korte termijn arriveert. Het seizoen van de jacht staat voor de deur, net als de komst van de nieuwe Raid, en het is duidelijk dat op dit moment het plaatje niet compleet is om deze nieuwste DLC volledig te evalueren.

Er zullen de komende weken nieuwe analyses van deze belangrijke inhoud zijn, maar dit artikel zou de meeste van uw twijfels al moeten wegnemen. Destiny 2 blijft een controversiële en gebrekkige titel, met enkele grove fouten en contextueel spelers blijven verstrikken met zijn fascinerende gameplay, altijd op de top van de golf. Degenen die de afgelopen maanden op het punt stonden het spel te verlaten, zien in Beyond the Light misschien geen solide reden om in de stellaire oceaan van Bungie te blijven, maar tegelijkertijd zullen ze zelfs geen reden hebben om de betrekkingen met de jongens van Washington te verbreken, nieuwe spelers in plaats daarvan - hoewel verbijsterd - kunnen uitstekende redenen hebben om voogd te worden, evenals spelers die deze tweede iteratie van de Sci-Fi-shooter vroegtijdig hebben verlaten. Voor deze twee delen van het publiek, in feite het aantal inhoud blijft genereus en interessant, vertrouwend op het herstel van de twee vorige DLC's en een hernieuwde introductie gericht op degenen die de game voor het eerst benaderen. Tegenwoordig bevinden we ons helaas met het kortere deel van het kaartspel van het nieuwe ontwerp dat Bungie maakt voor zijn plunderaar / shooter, en de prijs om deel te nemen aan het sci-fi MMO-kwartaaljaar kan misschien een beetje zout zijn (tenzij je een Gamepass-eigenaar en een Microsoft-console bent) maar Oltre la Luce is nog steeds uitgerust met verschillende pijlen in zijn boog, waarvan sommige - misschien wel de meest beslissende - nog moeten worden afgevuurd.