God of War Ragnarok, de langverwachte titel uit de avonturen van Kratos en Atreus, is misschien niet exclusief voor PS5. Cross-gen-lancering gepland?

Gepresenteerd dankzij een zeer korte teaser-trailer tijdens de PS5-presentatie, was het vervolg op de God of War meteen een voorafschaduwing van de exclusiviteit van de titel richting de nieuwe Sony-console. Nu echter, dankzij een vraag aan het hoofd van PlayStation over de exclusiviteit van de titel, hebben we meer twijfels dan zekerheden. De vraag gericht aan Jim Ryan, of "God of War Ragnarok wordt exclusief voor PS5 of cross-gen?", kreeg een daverende reactie geen commentaar.

"Mijn excuses. Ik heb hier vandaag niets over te zeggen. "

Dit is Ryans beslissende antwoord, dat ruimte laat voor verschillende interpretaties. Zullen de avonturen van Kratos hetzelfde cross-gen-lot ondergaan als Marvel's Spider-Man Miles Morales en Horizon Forbidden West, waardoor een brug wordt geslagen tussen de twee videogame-generaties? We moeten gewoon wachten om erachter te komen.