Elite Dangerous The World Next DoorDe gratis games van de week om in te wisselen in de Epic Games Store zijn al beschikbaar: het is Elite Dangerous en The World Next Door.

Elite Dangerous een enorme multiplayer in de ruimte, waardoor de speler aan het roer van zijn schip staat in een uitgestrekte open wereld die de Melkweg in zijn geheel omvat. Dit is het derde vervolg op Elite, een titel uit 1984.

The World Next Door is in plaats daarvan een titel dat een visuele roman en puzzel combineert die het verhaal van Jun en zijn avonturen in de magische wereld van Emrys vertelt. Het is een spel dat zich voornamelijk richt op het verhaal en in een vertakt systeem van dialoog en reputatie, die de relaties van de protagonist met de verschillende aanwezige personages beïnvloeden.

Beide games zijn momenteel gratis in de Epic Games Store en zullen dat zo blijven tot op 17 november om 26 uur.