Animal Crossing: New Horizons heeft onlangs een nieuwe update gewijd aan het winterseizoen en voor de gelegenheid Nintendo heeft een reeks reglementen gepubliceerd voor moderare de inhoud aanwezig op de eilanden die zijn opgezet voor online interacties, vooral gericht op organisaties die de game de afgelopen maanden voor hen hebben gebruikt reclamecampagnes.

Nou, in echte Nintendo-stijl, het bedrijf uit Kyoto bracht de banhammer naar beneden over al die onderwerpen een beetje te geduwd voor het spel, net als de elementen seksueel, haatberichten e politieke boodschappen, zoals de aangepaste ontwerpen die worden gebruikt door Joe Biden tijdens de laatste presidentsverkiezingen.

Eindelijk, initiatieven die in staat zijn spelers naar gebieden buiten het spel lokken, advertentiecampagnes die gericht zijn op op de verkoop van een product dat geen verband houdt met Animal Crossing.