In de afgelopen uren is de vierde en laatste aflevering van de Night City Wire, waarbij CD Projekt RED onthulde het laatste nieuws op Cyberpunk 2077 vóór de officiële lancering van de game die is gepland voor de volgende 10-versie. 

Een van de meest welkome nieuws voor streamers en makers van inhoud die Cyberpunk-gameplay willen brengen, is de optie die door de ontwikkelaars is ingevoegd waarmee je schakel auteursrechtelijk beschermde nummers uit, om geen problemen mee te krijgen DMCA.

De afgelopen weken hadden veel streamers er zelfs meerdere ontvangen slaan vanwege het copyright van nummers in eerdere vods, wat ook leidde tot de annulering van de laatste. Gelukkig is CD Projekt gekomen om de gemeenschap te ontmoeten, door deze optie te bieden die is ontworpen om de inhoud van degenen die ze produceren te beschermen en die zal worden geactiveerd automatisch op de console wanneer het spel wordt uitgezonden, terwijl het moet worden geactiveerd manualmente op pc.