Halo Oneindig, het nieuwste hoofdstuk van de bekende Microsoft-serie, lijkt onder slecht water te zwemmen. Na de flop van de demo die als laatste wordt getoond Xbox-showcase, het uitstel tot 2021 en het verlaten van de directeur Chris Lee, de titel van 343 Industries het bevindt zich in een moeilijke ontwikkelingsfase. Hetzelfde softwarehuis heeft echter veel nieuws voor zijn aanhangers.

Halo Infinite 343 IndustriesBinnen een artikel gepubliceerd op de officiële blog van het spel sprak communitymanager John 'Unyshek' Junyszek over het gerelateerde media stilte van de studio, een situatie die ook door de ontwikkelaars werd geleden.

“We weten dat u, onze gemeenschap, zoveel vragen heeft en honger heeft naar informatie, we willen niets liever dan deze vragen beantwoorden. We kunnen niet wachten om uitgebreid te praten over het verhaal en de personages van de Infinite-campagne. We weten dat je gretig bent om te weten wat er met Oneindig gebeurt en door ontelbare omstandigheden zijn we veel te lang stil geweest. We werken met het team samen om u een eindejaarsupdate te brengen en plannen te maken om de komende maanden veel communicatiever te zijn. "

De afspraak is dus voor de volgende 17 december 2020, wanneer de laatste update van het jaar gewijd aan de game arriveert. Momenteel is er nog geen datum voor Halo Infinite, maar we kunnen bevestigen dat de titel niet aanwezig zal zijn op 2020 Game Awards.