Monster Hunter De film heeft sinds de aankondiging velen hun neus opgedoken. De nieuwe trailer kan de tegenstanders echter van gedachten doen veranderen.

De nieuwe commercial toont anderhalve minuut van de verfilming van de beroemde Japanse sage. Als bijna de hele fanbase tegen het idee van een Amerikaanse film over de saga was, zouden fans nu van gedachten kunnen veranderen. De trailer toont verschillende elementen die rechtstreeks uit het bronmateriaal zijn gehaald, zoals wapens en hun activaties, of zoals de grappige scène aan het einde van de film. Zien is geloven:

In de film komen ook de geliefden aan bod Felyne, en de aanwezigheid van een Palico Chef is volgens traditie bevestigd. De film heeft echter een onzeker lot, gezien de sluiting van de bioscoop in onze en andere landen. De release, nog niet gewijzigd, staat gepland voor December 3 2020. We zullen niet nalaten u op de hoogte te houden in geval van nieuws hierover.