Ongeveer een paar maanden geleden wekte de publicatie van de minimale en aanbevolen vereisten om Cyberpunk 2077 op pc te kunnen gebruiken de nieuwsgierigheid van velen. In feite hebben de ontwikkelaars besloten om twee verre configuraties te delen die waarschijnlijk het eenvoudig gebruik van technologieën zoals Ray Tracing. CD Projekt Red pas de opname vandaag aan, waardoor veel gedetailleerdere vereisten bekend worden gemaakt.

cyberpunk 2077-vereisten

Blijkbaar werd luid gevraagd om deze diepgaande studie. De nieuwe eisen laten duidelijk zien dat, om te spelen Cyberpunk 2077 op zijn best is het nog steeds nodig om een ​​configuratie met hoge prestaties te hebben met behulp van de top van het bereik momenteel op de markt.

Het blijft echter twijfelachtig dat de game, althans op papier, een goed optimalisatieniveau belooft door erin te slagen een 1080p-ervaring te bieden (zonder ray tracing), zelfs met verouderde configuraties.