NEO: The World Ends with You werd aangekondigd door Square Enix, en Nomura viert dit door ons een prachtige schets te geven.

Aan het einde van het aftellen dat de afgelopen dagen is aangekondigd, heeft Square Enix de nieuwe versie van de serie onthuld De wereld eindigt met jou via gameplay-video. NEO: The World Ends with You, de titel van het nieuwe project, brengt spelers weer terug naar Shibuya, maar dit keer in 3D. Het avontuur van Fret, Nagi, Rindo, Minamimoro en Shiba komt aan op Nintendo Switch en PS4 in dezomer 2021. Om de aankondiging te vieren, de ontwerper Tetsuya Nomura heeft een schets gepubliceerd met de voormalige hoofdrolspeler Neku naast de nieuwe held, Rindo.

Zoals altijd is de stijl van Nomura onmiskenbaar en hoewel zijn keuzes als scenarioschrijver vaak een bron van discussie zijn, mist hij in zijn hoofdtaak als character designer nooit een beat.