Cyberpunk 2077Spelers zullen tot 10 december moeten wachten voordat ze de handen in elkaar kunnen slaan Cyberpunk 2077, maar blijkbaar niet allemaal. Het lijkt er zelfs op dat sommige gebruikers erin zijn geslaagd om een ​​kopie van de game in de PS4-winkelversie te krijgen, ruim voor op schema. Hoewel deze informatie aanvankelijk twijfels deed rijzen over de authenticiteit ervan, deed het dat later wel bevestiging gevonden met het online verschijnen van sommige video's die daadwerkelijk zijn gemaakt op Playstation 4, die gameplay-onderdelen van het levenspad van de Nomad liet zien.

Er moet echter worden opgemerkt dat dit het geval is kopieën van de game ja in de definitieve versie, maar die, om voor de hand liggende redenen, niet genieten van de patch van de eerste dag die zal verschijnen in combinatie met de officiële lancering van Cyberpunk 2077 en aan de basis van zijn laatste uitstel tot de maand december. Hoewel bijna alle gameplay die op het net verschijnt onmiddellijk is gemeld en verwijderd, het risico voor de spelers is om spoilers van delen van het spel tegen te komen, een praktijk die wordt toegepast door intellectueel minder bedeelde individuen en die helaas de laatste jaren behoorlijk terugkerend is geworden in de gamingwereld, met titels als Kingdom Hearts 3 en The Last of Us: Part II zelf het slachtoffer van dit beruchte fenomeen.