Ryu Ga Gotoku Studio zal een speciale livestream houden om de 15e verjaardag van de Yakuza-serie te vieren. Binnen het evenement nieuws ook over de toekomst van het merk.

Slechts een paar dagen na de westelijke lancering van Yakuza: Like a Dragon, op een uitstekende manier ontvangen door de hele critici, zal de Japanse ontwikkelaar de fans de neiging hebben om fans bij te werken met een reeks "opmerkingen over toekomstige plannen". Dit laatste wordt onthuld tijdens het feestelijke evenement, waarvan nog niet te weten is wat je kunt verwachten. Deze ontwikkelingen kunnen in feite remakes, collecties, DLC's of spin-offs zijn. Gezien de periode, dicht bij de lancering van Als een draak in feite hebben we geen zin om de aankondiging van een nieuw hoofdstuk te voorspellen.

Afspraak dus voor alle Yakuza-fans voor de8 december om 12 uur uur.