- (BUSINESS WIRE) - Over Nexon America, Inc.:


DING:

Vandaag Nexon kondigde de aanstaande samenwerking aan tussen popsupersterren die elk wereldrecord hebben verbrijzeld, BTS, en de IP MMORPG bij uitstek, MapleStory .

 

Ik kijk ernaar uit om samen te werken in het spel in MapleStory e MapleStory Mkunnen spelers genieten van de drie video's achter de schermen, die de samenwerking tussen MapleStory en X BTS, met elke week een nieuwe video vanaf 25 november op het MapleStory YouTube-kanaal op youtube.com/MapleStory.

 

De video-inhoud laat zien hoe BTS is gegroeid met MapleStory en hun passie voor het spel.

 

Meer details over de samenwerking worden aangekondigd. Om op de hoogte te blijven van de samenwerking tussen MapleStory en X BTS, bezoek maplestory.com/maplestoryxbts en volg @maplestory e @speelmaplem op Twitter.

 

WHO:

MapleStory en MapleStory M

BTS

 

WANNEER:

Binnenkort beschikbaar

 

WAAR:

Korte video-introductie nu beschikbaar: https://youtu.be/s2965QvjgX4

MapleStory Wereldwijd YouTube-kanaal: youtube.com/MapleStory

 

MIDDELEN:

MapleStory-bronnen X BTS

Korte inleiding tot MapleStory X BTS

Sociale media:

Informazioni su MapleStory https://maplestory.nexon.net

MapleStory is een van de grootste en meest actieve gratis side scrolling massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) van alles met meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers bij zijn wereldwijde services alleen op een in totaal zeven services MapleStory wereldwijd. Oorspronkelijk gelanceerd in Noord-Amerika in mei 2005, blijft het spel groeien en evolueren, samen met de gepassioneerde gemeenschap die ontstond ten tijde van de lancering meer dan 15 jaar geleden. Tot op heden zijn er meer dan 274 miljoen tekens gemaakt, wat het zou redden MapleStory het vierde meest bevolkte land ter wereld.

Informazioni su MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/

MapleStory M, wereldwijd gelanceerd op 24 juli 2018, brengt de nostalgische wereld van massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) naar mobiele apparaten MapleStory side scrolling, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, boeiende verhaallijnen en epische bendeleidersaanvallen die fans gewend zijn van de epische serie. MapleStory M het haalde snel 10 miljoen downloads in de eerste 100 dagen van zijn wereldwijde lancering en vierde onlangs zijn 2de verjaardag met 16 miljoen downloads wereldwijd.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com

Nexon America Inc., opgericht in 2005, biedt uitstekende vaardigheden op het gebied van gratis online games en realtime assistentie tijdens het spel, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van het merk NEXON Co., Ltd. ("Nexon") en deze aanpast aan de specifieke voorkeuren van westerse gebruikers. . Al meer dan een decennium beheert Nexon America iconische titels zoals MapleStory e Mabinogi die records verbrak en spelers won. Nu er nieuwe projecten aan de horizon opdoemen, blijft Nexon America trouw aan de baanbrekende en innovatieve geest van de groepsleider, met een op spelers gerichte aanpak en de ontwikkeling van de best mogelijke spelervaringen voor de westerse markt.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Contactgegevens voor de media
Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com

Bron BEDRIJFSDRAAD