De nieuwe teaser-trailer voor GTA Online toont zijn nieuwe en immense uitbreiding, "The Cayo Perico Heist", waardoor spelers naar een ongekende kaart komen en de kans krijgen om deel te nemen aan exclusieve missies en hits.

Fans van de titel Rockstar GamesZe hebben echter niet alleen de nieuwe setting opgemerkt die de trailer laat zien, maar ze hebben ook iets anders opgemerkt: sommigen hebben opgemerkt wat een aanwijzing lijkt te zijn die verwijst naar GTA VI. In de video verschijnen op een gegeven moment GPS coördinaten, en gebruiken Google Mapsverwijzen deze coördinaten naar een onverharde weg in de bossen van Virginia, in Amerika.

Niets vreemds tot nu toe, behalve dat sommige fans hebben gemerkt dat deze weg de Romeins cijfer VI, denkend dat het in feite een aanwijzing was voor GTA VI.

Niet alleen dat, andere spelers hebben gespeculeerd dat deze coördinaten zouden kunnen overeenkomen met de nieuwe instelling van het zesde hoofdstuk, ook al lijkt het erg onwaarschijnlijk omdat het niet echt in overeenstemming is met de instellingen die Rockstar altijd heeft gebruikt voor de verschillende Grand Theft Auto's.

Deze gebruikers zagen ons goed, of vervielen in één spot van het softwarehuis?

We willen echter verduidelijken dat dit alleen speculatie e gerucht gegenereerd door fans die je absoluut niet zeker en betrouwbaar moet nemen, ook omdat het niet de eerste keer is dat zoiets gebeurt, met Rockstar die prompt ontkende deze geruchten.