Een daarvan is niet genoeg voor Star Citizen ontwikkelaar. Het ambitieuze spel met ruimtethema van Cloud Imperium Games ontwikkeld in crowdfunding vertoont geen tekenen van het verlaten van de Alpha-fase. Ondertussen verwelkomt de game een nieuwe ontwikkelingsstudio: wild.

De Canadese studio heeft de afgelopen jaren al aan de titel gewerkt, maar zijn bijdrage bleef beperkt tot beheer van de website en technische ondersteuning. Dankzij de overname van een deel van de studio zal Turbulent de ontwikkeling voor haar rekening nemen van nieuwe kenmerken, nieuwe locaties en nieuwe sterrensystemen. Met deze nieuwe samenwerking voor beide partijen actiever, hoopt Cloud Imperium Games hun personeelsbestand met tenminste uit te breiden 100 ontwikkelaars in de komende 3 jaar.

Kortom, het lijkt erop dat deze MMO lange tijd het licht van de definitieve release niet zal zien, ondanks het geweldige budget van 323 miljoen dollar en zijn 8 jaren van ontwikkeling.