De gratis te spelen titel Warframe wordt later deze week aan de PlayStation 5-catalogus toegevoegd. Na zeven jaar na de lancering de ontwikkelaars blijven daarom de beleving levend houden.

Het softwarebedrijf achter de creatie van de Digital Extremes-titel wilde op de een of andere manier hulde brengen aan hun wezen en de tientallen miljoenen spelers die het door de jaren heen hebben benaderd.

“De game is geëvolueerd van de open bèta-lancering van een enkele tegelset en vier Warframes in 2013 tot 18 planeten, drie open werelden, 30 missies en 44 Warframes vandaag. De 60 miljoen spelers, waaronder een hele nieuwe generatie gebruikers, krijgen aanstaande donderdag de kans om deze steeds evoluerende schat aan content te ervaren met een ongelooflijk nieuw niveau van technologie, snelheid en kracht op PS5. "

Het enige dat overblijft, is een paar uur wachten om de daadwerkelijke verbeteringen aan de versie te zien next-gen van de titel in kwestie.