WalhallaAssassin's Creed Valhalla bereidt zich voor om een ​​grote te ontvangen stuk vandaag.

Titelupdate 1.0.4 is de meest substantiële update na die van de eerste dag en brengt een hele reeks fixes en nieuwe functies met zich mee. De belangrijkste is ongetwijfeld de betreffende de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende technische configuraties, prestatie- en kwaliteitsmodus, op Xbox Series X | S en PS5.

Il Ubisoft-spel heeft tot nu toe slechts één gebruiksmodus aangeboden waarmee je met 60 fps op Series X en Playstation 5 kon spelen, terwijl het de Series S-versie blokkeerde met 30 fps. Met de nieuwe update, de "kleine" van Microsoft zal ook in staat zijn om 60 fps te halen in de Prestatiemodus, duidelijk beginnend met een lager grafisch detail en de resolutie te moduleren om het doel te behouden. De kwaliteitsmodus blijft de huidige 30 fps ondersteunen, maar verbetert de algehele kwaliteit. Scheurproblemen op Xbox-consoles en pc's worden ook opgelost, terwijl er een oplossing is gepland om de abnormale overbelastingen op de RAM-geheugens op het laatstgenoemde platform te verhelpen.

De Assassin's Creed Valhalla-update is vandaag vanaf 13 uur beschikbaar en heeft een gewicht tussen 2.5 GB en 4.3 GB, afhankelijk van het platform.