Vanwege enkele bugs die op verschillende platforms werden gedetecteerd, moest Ubisoft de release van de online multiplayer van Watch Dogs: Legion volgend jaar.

Ontwikkelaars concentreren hun inspanningen bij voorkeur op het oplossen verschillende problemen van prestaties die door het spel zijn opgenomen, in plaats van een nieuwe modus te gebruiken. De lancering was gepland voor 3 december, maar nu heeft Ubisoft het uitgesteld tot een onbepaalde datum van 2021.

“Sinds de lancering van Watch Dogs: Legions hebben we veel technische problemen gehad waardoor je niet ten volle van het spel kon genieten. De ontwikkelaars zijn gefocust op het oplossen ervan totdat iedereen de functies van het spel correct kan gebruiken.

Als eerste stap zullen we publiceren -update 2.20 op pc, PlayStation, Xbox en Stadia. De update wordt toegevoegd een handmatige opslagoptie op pc, plus extra stabiliteitsverbeteringen voor games op Xbox One, Xbox Series X | S en PlayStation 4. "

Eenmaal beschikbaar, bevat de online modus coöp- en PvP-uitdagingen voor twee tot vier spelers. Een van de meest interessante is er Spiderbot Arena, een kleine battleroyal waarin robotspinnen zullen strijden.