In de afgelopen paar uur het account Officiële Twitter di Pokémon Masters EX onthulde de komst van Gloria en Zacian de volgende 29 november op de app, en het hele internet werd letterlijk wild toen we de nasynchronisatie duidelijk hoorden Brits van de hoofdpersoon van Sword and Shield.

Omdat de regio Galar vrijelijk geïnspireerd was door het Engelse platteland, hadden veel fans sinds de eerste onthulling zich overgegeven aan het maken van memes over de nationaliteit van de protagonisten van Sword and Shield, en nu dat Gloria's Britse accent officieel is canonheeft het web eindelijk gekregen waar het naar uitkeek.

Om de lancering van Gloria en Zacian te vieren, is er ook een speciaal evenement op Pokémon Masters EX, dat garant staat voor maximaal 10.000 edelstenen eenmaal ingelogd, met vervaldatum de volgende 31-versie.