Black Friday VR-headset-deals zijn aan de gang, vergelijk de beste Black Friday Oculus-, PlayStation VR- en HTC VIVE-verkopen hier op deze pagina

BOSTON– (BUSINESS WIRE) –Black Friday-onderzoekers delen de beste VR-deals voor Black Friday, inclusief verkoop op PS VR, HTC VIVE en Oculus VR-headsets. Bekijk de laatste deals door op de onderstaande links te klikken.

Beste VR-headsetaanbiedingen:

Op zoek naar meer deals? Klik hier om door de volledige selectie van live deals te bladeren bij Walmart's Black Friday-uitverkoop en Klik hier om de nieuwste Black Friday-deals van Amazon te bekijken. Spending Lab verdient commissies met aankopen die zijn gedaan via de aangeboden links.

Over Spending Lab: Spending Lab onderzoekt en rapporteert over online verkoopevenementen. Als Amazon Associate en gelieerde onderneming verdient Spending Lab met in aanmerking komende aankopen.

Contacten

Andy Mathews (andy@nicelynetwork.com)

Bron BEDRIJFSDRAAD