De voormalige creatief directeur van de serie Dragon Age Mike Laidlaw heeft een nieuwe ontwikkelingsstudio geopend in Quebec, Canada. Samen met hem, binnen het team van Yellow Brick Games verschillende veteranen niet alleen van Electronic Arts maar ook Ubisoft, en met daarbuiten 15 jaar ervaring in de sector.

Dragon Age 4 Fernando Melo Hoofdproducent Bioware Yellow Brick Games

De belangrijkste focus van de nieuwe studie is gebaseerd op een ontwikkelingsaanpak basis-, voornamelijk gericht op de plezier in het creëren van nieuwe spelervaringen, binnen een werkomgeving flexibele e personalizzabile.

“Door samen met honderden collega's aan producties op hoog niveau te werken, hebben we veel geleerd. Door gebruik te maken van een kleiner team waar mensen op de eerste plaats komen, creëren we geweldige werelden en ervaringen voor alle anderen. De markt beweegt snel en we hebben geen zin om hem te achtervolgen als we zijn pad kunnen beïnvloeden. "

In afwachting van hun eerste project verwijs ik je naar hun officiële kanalen of Twitter en Officiële site.