DUBLIN- (BUSINESS WIRE) -het "Japanse uitgevers van videogames: console en pc" rapport is toegevoegd aan ResearchAndMarkets.com's aanbieden.

Eind jaren tachtig en begin jaren negentig waren Japanse uitgevers van videogames niet alleen dominant in Japan, maar ook in Noord-Amerika en Europa. In de afgelopen 1980 jaar hebben Japanse game-uitgevers het moeilijk gehad op de westerse markten.

Dit rapport kijkt naar de prestaties van een aantal van de grootste onafhankelijke Japanse uitgevers van videogames in de afgelopen jaren tot en met de eerste helft van 2020.

Onder de bedrijven vallen onder meer:

 • Bandai Namco
 • Capcom
 • Koei Tecmo
 • Konami
 • Zag Sammy / Atlus
 • square Enix

De focus ligt op hoe deze bedrijven de afgelopen jaren hebben gepresteerd, samen met een evaluatie van hun game-IP. Er wordt speciale aandacht besteed aan hoe goed specifieke producten waarschijnlijk zullen presteren in Noord-Amerika en Europa en op nieuwe consolesystemen.

In 2020 was er al een aanzienlijk wereldwijd succes van oudere franchises zoals Final Fantasy (Square Enix) en Persona / Shin Megami Tensei (Sega Sammy / Atlus). Het rapport onderzoekt de ondergewaardeerde edelstenen die te vinden zijn in de lange geschiedenis van Japanse videogames. Het rapport beoordeelt het potentieel voor toekomstige marktgroei.

Analyse voor elk bedrijf kijkt naar:

 • Omzettrends
 • Marktwaarde
 • Key Products
 • Recente prestaties
 • Platform diversiteit
 • Geografische diversiteit
 • Bedrijfsmodeldiversiteit met een focus op de overgang naar digitale games als service-inkomsten

Deze brief maakt deel uit van een reeks rapporten over de prestaties van het bedrijf in verschillende segmenten van de videogame-industrie. Dit omvat consolefabrikanten en game-uitgevers, pc-game-uitgevers, Aziatische gamebedrijven, Noord-Amerikaanse gamebedrijven, fabrikanten van hardware en accessoires. Er is ook een vergelijking van hoe bedrijven presteren in specifieke regio's.

Voor meer informatie over dit rapportbezoek https://www.researchandmarkets.com/r/c113d1

Contacten

ResearchAndMarkets.com
Laura Wood, Senior Press Manager
press@researchandmarkets.com

Voor EST-kantooruren belt u 1-917-300-0470
Voor US / CAN gratis telefoongesprek 1-800-526-8630
Voor GMT-kantooruren Bel + 353-1-416-8900

Bron BEDRIJFSDRAAD