CD Projekt Red ha ... ahem ... uitgesteld elke discussie met betrekking tot aanvullende inhoud voor Cyberpunk 2077 tot de periode na de lancering van de laatste RPG van het Poolse softwarehuis. Om te melden is het het hoofd VGC die de woorden van de president van het bedrijf beantwoordt Adam Kicinski tijdens de laatste financiële vergadering.

Cyberpunk 2077 motorfietsHier is het antwoord van Kiciński op de vraag met betrekking tot elk seizoenspas binnenkort beschikbaar:

“Het oorspronkelijke plan was een pre-release-aankondiging, maar na het recente uitstel hebben we besloten om te wachten op de release om de game aan spelers te kunnen leveren en dan te praten over toekomstige projecten. Dus na de vrijlating. "

Bedenk dat Cyberpunk 2077 ofbiedt zowel gratis als betaalde DLC, waarbij de laatste het model volgt dat in het verleden met The Witcher 3. Ten slotte sprak Kiciński over de multiplayer komt in 2021:

“Dit is een aparte productie. En we beschouwen het als een op zichzelf staande productie, hoewel het nog steeds is gekoppeld aan de Cyberpunk Single Player-ervaring […] Ik zei al dat we voorlopig niet te veel zullen praten over toekomstige projecten. Daarom nodig ik je uit om in het eerste kwartaal van volgend jaar met ons mee te doen, wanneer we onze nieuwe strategieën delen. "