Super Nintendo World, The pretpark Nintendo gebouwd in samenwerking met de Universal Studios Japan, zal zijn deuren openen voor het volgende publiek 4 februari 2021 na een lichte slip veroorzaakt door de wereldwijde pandemie.

Naast deze eerste trailer, die een beknopt overzicht geeft van het park, is Universal hard doorgegaan piece de resistance van Osaka park: de Mario Kart Koopa's Challenge, een pad op rails waarin de verschillende spelers strijden in de Bowser Castle profiteren van bepaalde kijkers voor de de realiteit nam toe.

Het is duidelijk dat de opening van het park een keerpunt zal zijn voor de sector, die al enorm geschokt is door de stop veroorzaakt door de Covid-19. In dit verband heeft Universal bevestigd dat het een veilige omgeving zal garanderen voor zowel personeel als bezoekers en dat de geldende veiligheidsvoorschriften in Japan worden nageleefd.