Halo Infinite Battle Royale 343 IndustriesIn de afgelopen uren a gerucht su Halo Oneindig die hij verklaarde zoals in de nieuwe titel van 343 Industries er zou een Battle Royale-modus zijn geweest. Critici van het genre waren onmiddellijk gealarmeerd over deze mogelijkheid en zullen dat graag horen de gelekte informatie was niet betrouwbaar.

Brian Jarrard, gemeenschapsdirecteur van het softwarehuis, in feite verduidelijkt dat de geruchten onlangs op het net verschenen zijn helemaal nep.

"Niets maakt een maandag na de feestdagen beter dan verse en ongegronde geruchten over Halo Infinite"

Geen Battle Royale dus en een enge ontsnapping voor degenen die deze modus gewoon niet wilden zien in een titel van de Master Chief-saga. Jarrard heeft het toch ammesso dat deze onjuiste informatie zou kunnen worden vermeden door betere communicatie van 343 Industries zelf en dat dit zal gebeuren vanaf het nieuws dat over een paar weken openbaar zal worden gemaakt.

“Hoe dan ook, ja, we zijn ons ervan bewust dat we de situatie kunnen helpen oplossen met echt nieuws. We zijn zeker met sommige dingen te laat en willen er graag meer over praten. We werken momenteel aan een eindejaarsupdate ”.

Afspraak met nieuwe informatie uitgesteld tot 17 december dan, misschien met de officiële aankondiging van een nieuwe Halo Infinite-releasedatum die momenteel algemeen in 2021 wordt geplaatst.