Sukeban Games werkt momenteel aan N1RV Ann-A, een cyberpunk-achtige visuele roman vervolg op de bekende VA-11 Hall-A uitgebracht tijdens 2016. De komst van de nieuwe game voor cybernetische barmannen het was gepland voor het einde van 2020Het softwarehuis heeft echter onlangs het uitstel aangekondigd datum nog te bepalen.

Dit is wat de programmeur heeft aangekondigd Fernando Damas binnen de officiële blog:

“Nou, hier is het overzicht: voor nu gaan we de releasedatum van de N1RV Ann-A wijzigen in een onbepaalde periode en beginnen met het verplaatsen van onze advertentiecampagne naar andere projecten. De productie van het spel zal niet stoppen of vertragen, maar het zal voorlopig niet onze belangrijkste focus zijn. " 

Sukeban Games N1RV Ann-A VA-11 Hall-A

Kort gezegd: het spel komt aan als het klaar is en ondertussen zal Sukeban Games in de schaduw blijven werken aan N1RV Ann-A. We herinneren je eraan dat N1RV Ann-A zal worden uitgebracht op PC, PlayStation 4 e Nintendo Switch.