In de afgelopen uren Geoff Keighley, historische presentator van de De Game Awards, onthulde hij verder Twitter dat er dit jaar niet minder dan bij de plechtigheid aanwezig zal zijn Tom Holland als co-host van de show.

Het internet werd dan ook al snel losgelaten aangezien de aanwezigheid van de acteur tijdens de ceremonie de publicatie van de langverwachte eerste trailer van de film door Niet in kaart gebracht.

Holland had de afgelopen weken namelijk een foto gepost van de set waarop hij de typische kleding van droeg Nathan Drake, maar tot op heden moeten we nog ander nieuws ontvangen over de film, die gepland staat voor release Juni 2021, en de tijd lijkt daarom perfect om een ​​eerste officiële trailer uit te brengen. Dus we moeten gewoon wachten op de volgende 10 december om GOTY 2020 bij te wonen en te ontdekken of Nederland verrassingen in petto heeft voor alle fans van het merk Naughty Dog.