NAPELS, Fla .– (BUSINESS WIRE) -Aquatik Esports is verheugd om toevoegingen aan zijn esports-aanbod aan te kondigen via de uitbreiding van meerdere competities, verhoogde toernooischema's, extra franchise livestreams en de uitrol van zijn online winkel, 7zee. Bovendien verwelkomt Aquatic Esports veteraan uit de industrie en voormalig geassocieerde uitgever van Game Informer Rob Borm als vice-president verkoop en sponsoring.

Sinds de lancering in maart 2020 heeft Aquatik Esports zijn publieksbereik snel uitgebreid tot 40 miljoen * door competitieve gamers, makers en streamers van elke vaardigheid of leeftijdsgroep een uniek platform te bieden om hun gamecarrière te lanceren. Met een drieledige focus op het leveren van innovatie aan de esports-industrie, teruggeven via zijn inspanningen voor natuurbehoud en het verstrekken van onderwijs aan zijn gemeenschap, biedt Aquatik Esports meerdere competitie-opties voor alle vaardigheidsniveaus. Aquatik's "community mashup-serie" bevordert opname op het basisrec-league-niveau door amateur-gamers de mogelijkheid te bieden om snel en gemakkelijk deel te nemen aan toernooien voor geldprijzen.

Verbeterd door een beloningsprogramma voor klantenloyaliteit waarbij gasten punten verdienen en gebruiken op basis van hun activiteit, 7zee biedt een elegante online winkelervaring die tactvol is geïntegreerd in de oceaan van privileges voor Aquatik Esports-volgers. De site bevat de nieuwste en beste game-accessoires, verzamelobjecten, supplementen, snacks en kleding. Naast de sponsorafdelingen, deelt het personeel van Aquatik regelmatig hun aanbevolen merchandise-keuzes.

Als voormalig associate uitgever van Game Informer brengt Rob Borm zijn ervaring mee in het ontwikkelen van succesvolle contentintegratieprogramma's voor zowel endemische als niet-endemische merkpartners. Zijn geschiedenis van recente merkpartners voor consumenten omvat grote spelers als Geico, Mars / Wrigley, Miller Lite en Toyota.

"Of het nu op competitieniveau is, integratie met specifieke toernooien of interactie met Aquatik's reeks franchise livestreams, er zijn meerdere manieren waarop merken effectief kunnen communiceren met onze snelgroeiende basis van volgers", zegt Borm. "De recente 'Ingebouwde Bar Cup ' toernooi en 'Gigabyte Lounge' zijn voorbeelden van effectieve integraties die de naald bewogen voor onze merkpartners. Bovendien bevordert de mogelijkheid om onze nieuwe online winkel als toegevoegde waarde aan te bieden aan partners, een onmiddellijke en soepele aankooptraject. "

Het moederbedrijf van Aquatik Esports, Horizon Cloud, richtte de onderneming op als het geesteskind van Horizon VP of Growth Andrew Bouley (ook bekend als Nepjun op Twitch en alle sociale mediakanalen van Aquatik). Andrew is een gevestigde gamer, streamer en industrie-expert in de software- en uitgebreide realiteitsbranche en heeft de nieuwste technologie, gaming en virtual reality op de schermen van miljoenen mensen gebracht.

"Esports en gaming groeien in een ongekend tempo en zowel bedrijven als individuele makers hebben moeite om een ​​goed beeld te krijgen van hoe ze kunnen profiteren van de industrie", zegt Andrew Bouley. "Daarom hebben we Aquatik opgericht om beide kanten van het hek te helpen een beter begrip van het segment te krijgen en een snelle en zinvolle groei te creëren."

Horizon Cloud is al bijna 30 jaar een dominante speler in de technologieruimte en levert geavanceerde software voor evenementenplanning, online bestellen en 3D / AR / VR-diagrammen. Naast zijn belangrijke positie en geschiedenis biedt Horizon Aquatik Esports een aanzienlijke infrastructuur en personeel - met verschillende bestaande werknemers die al worden opgericht als deskundige gamers, streamers en toernooispelers.

Bezoek voor meer informatie over marketingmogelijkheden en merkblootstelling bij dit snelgroeiende bedrijf www.aquatik.org.

* iconosquare-analyse

Contacten

Aquatik Esports
Matt Dolan
matt.dolan@aquatikesports.com

Bron BEDRIJFSDRAAD