Cyberpunk 2077Het wachten op de komst van Cyberpunk 2077 loopt nu op, er ontbreekt heel weinig. Om u goed voor te bereiden, heeft CDProjekt RED een "Ontgrendel kaart" die alle spelontgrendelingstijden voor elk land laat zien.

In Italië, Cyberpunk 2077 zal beschikbaar zijn in de nacht van 9 op 10 december, te beginnen op pc en Stadia, terwijl de Xbox- en Playstation-versies om middernacht worden ontgrendeld.

Voor degenen die geen minuut willen verspillen en zich meteen onderdompelen in de setting van Night City, een pre-download zal op termijn mogelijk zijn: heeft de dans al geopend Xbox, op 3 december om 17 uur, dan is het de beurt aan Steam en Epic Games Store op 17 december om 7 uur; zal volgen GOG om middernacht van dezelfde dag en tenslotte Playstation, op wiens consoles het mogelijk is om de download twee dagen voor de eerste dag te starten.