eFootball PES 2021-datapakket 3.0eFootball PES 2021 hij presenteerde zichzelf dit jaar als een eenvoudig jaar Seizoenupdate, maar updates over de Konami's voetbaltitel ga gewoon door. Het is inderdaad beschikbaar het nieuwe Data Pack 3.0 dat brengt er een met zich mee grote hoeveelheid nieuws, voornamelijk gericht op de Italiaanse kampioenschappen.

Naast de implementatie van 85 nieuwe originele gezichten van voetballers, het Data Pack 3.0 wordt met succes bijgewerkt de uniformen van meer dan 100 teams, waaronder die van Italië, Brazilië, Wales en Ben 30 teams verdeeld over de Italiaanse Serie A en Serie B (de laatste exclusief voor eFootball PES 2021).

Het pakket eindigt met een nieuwe presentatie voor Camp Nou in Barcelona, ​​de Russische Premier Liga-winterbal en vijf nieuwe officiële Adidas-schoenen.

Il Datapakket 3.0 di eFootball PES 2021 seizoensupdate is nu beschikbaar als gratis download voor de PlayStation4, PlayStation5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en PC STEAM-platforms.