Gepresenteerd door USAA, brengt de allereerste trans-Atlantische militaire esports-competitie topstreamers en teams van alle militaire afdelingen van het Amerikaanse ministerie van Defensie en Britse afdelingen samen om geld in te zamelen voor tewerkstelling door veteranen

Teams strijden in de nieuw uitgebrachte Call of Duty: Black Ops Cold War, gecoacht door Call of Duty League Pros

SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) - The Call of Duty Endowment (CODE) kondigde vandaag de tweede CODE Bowl ooit aan, gepresenteerd door USAA op 11 december. De CODE Bowl is het belangrijkste liefdadigheidsevenement van de Endowment om bewustzijn en fondsen te werven voor de werkgelegenheid van veteranen . Voor de allereerste keer nemen alle vijf militaire afdelingen van het Amerikaanse ministerie van Defensie en het Britse leger deel met leden van hun eigen esports-teams. De CODE Bowl van dit jaar bevat drie nieuwe teams die hun debuut maken bij het US Marine Corps, US Air Force en de US Space Force. Bovendien zal de CODE Bowl, met de deelname van het Britse leger, de Royal Air Force en de Royal Navy, ook de eerste trans-Atlantische militaire esports-competitie zijn die al deze takken omvat.

"We zijn er trots op dat de legers van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk samenkomen om deel te nemen aan de CODE Bowl ”, aldus Dan Goldenberg, uitvoerend directeur van de Call of Duty Endowment. "Dit zal de eerste keer zijn dat alle militaire afdelingen samenkomen voor een pittige esports-wedstrijd met de toegevoegde bonus dat het bewustzijn voor veteranenwerkgelegenheid vergroot, en we kunnen niet blijer zijn om samen te werken met USAA om dit mogelijk te maken. "

De CODE Bowl begint op 10 december om 00 uur Pacific en bevat acht teams, elk aangevoerd door een populaire Call of Duty-streamer, die samenwerken met een andere top influencer en servicemedewerkers uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, die allemaal meedoen aan de nieuw uitgebrachte Call of Duty®: Black Ops Koude Oorlog in een toernooi-achtige competitie. De actie wordt live uitgezonden op de Call of Duty YouTube als Trekken kanalen. Elk team zal ook worden gecoacht door een Call of Duty League-professional die voorafgaand aan het evenement strategie, tips en aanbevelingen zal geven.

"CODE Bowl is een première gaming-evenement dat nog meer impact heeft gemaakt door het werk van de Endowment om veteranen een loopbaan te geven na hun militaire dienst ”, zei USAA Chief Brand Officer Tony Wells, die een infanterieofficier was bij de Amerikaanse mariniers. "USAA is er trots op CODE Bowl te steunen en onze betrokkenheid bij esports uit te breiden als een manier om militaire leden en veteranen te vieren en hen te helpen met elkaar in contact te komen via games waar ze van houden. "

Deelnemende teams van het leger zijn onder meer spelers van de Amerikaanse luchtmacht, het leger, het marinekorps, de marine en de ruimtemacht, en Britse spelers van het Britse leger, de Royal Navy en de Royal Air Force. Streamers die zich bij deze teams voegen, zijn onder meer CouRage, LEGIQN, Huskerrs, Swagg, TeeP, Espresso, Vikkstar, Tommey, C9Emz, Spratt en meer die binnenkort worden aangekondigd.

De CODE Bowl, gepresenteerd door USAA, is niet alleen de eerste all-service esports-wedstrijd van zijn kaliber, maar ook gericht op impact. Ram Trucks geeft een Ram 2021 uit 1500 weg Gebouwd om speciale editie te dienen vrachtwagen naar een verdienstelijke veteraan die onlangs met de steun van de Endowment in een baan is geplaatst. Scuf Controllers is ook voor het tweede jaar op rij een eventpartner. Alle netto-opbrengsten van het evenement zullen worden gebruikt om veteranen in hoogwaardige banen te plaatsen.

De Call of Duty Endowment heeft de plaatsing van meer dan 77,000 dierenartsen in hoogwaardige banen gefinancierd sinds de oprichting en streeft ernaar om tegen 100,000 2024 veteranen in zinvolle banen te plaatsen. De kosten voor het plaatsen van een veteraan in 2019 waren $ 499, wat een werkgelegenheid oplevert van 1/6. de kosten van de inspanningen van het Amerikaanse ministerie van arbeid.

Ga naar: om veteranen weer aan het werk te krijgen: www.callofdutyendowment.org/help. In overeenstemming met de federale regels, zullen alle deelnemende Amerikaanse militaire esports-teams niet instemmen met of deelnemen aan fondsenwervingsactiviteiten die verband houden met een organisatie, inclusief de Call of Duty Endowment.

Over de Call of Duty Endowment

De Call of Duty Endowment is een non-profit organisatie mede opgericht door Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard. Het doel is om veteranen te helpen bij het vinden van hoogwaardige carrières door groepen te ondersteunen die hen voorbereiden op de arbeidsmarkt Ga naar voor meer informatie over de Call of Duty-schenking www.callofdutyendowment.org.

Over USAA

USAA, opgericht in 1922 door een groep militaire officieren, is een van de toonaangevende aanbieders van verzekerings-, bank- en investerings- en pensioenoplossingen voor bijna 13 miljoen leden van het Amerikaanse leger, veteranen die eervol hebben gediend en hun families. USAA, met hoofdkantoor in San Antonio, Texas, heeft kantoren in zeven Amerikaanse steden en drie overzeese locaties en heeft wereldwijd meer dan 35,000 mensen in dienst. Elk jaar draagt ​​het bedrijf bij aan nationale en lokale non-profitorganisaties ter ondersteuning van militaire families en gemeenschappen waar werknemers wonen en werken. Voor meer informatie over USAA, volg ons op Facebook of Twitter (@USAA), of bezoek usa.com.

ACTIVISION, CALL OF DUTY en CALL OF DUTY BLACK OPS zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contacten

Kelvin Liu
Directeur, bedrijfscommunicatie
Activision Blizzard
310.255.2213
kelvin.liu@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD