De nieuwe World of Warcraft Classic-update voorstellen de eindspelaanval van Naxxramas. Spelers worden geconfronteerd met de drijvende necropolis, Kel'Thuzad uitvalsbasis, gelegen boven de Plaguelands.

De kerker is ontworpen voor maximaal veertig spelers, met buitengebieden bezaaid met tussenliggende bazen en een centraal gebied met laatste uitdagingen. Tijdens het avontuur is het mogelijk om voor elke klasse een set van negen stukken te vinden, evenals krachtige unieke items. Om deel te nemen aan de raid moet je van het hoogste niveau zijn. 

Tegelijkertijd gaat het evenement ook door Scurge-invasie, opnieuw voor karakters van niveau 60, waarin het mogelijk is om de hordes van de Scourge die Azeroth binnenvallen te bevechten.

Hoewel velen dat dachten WoW Classic was gewoon een nostalgische operatie, Blizzard bevestigde zijn langetermijnplannen voor het spel, waardoor spelers hun interesse zelfs meer dan een jaar na de release behouden.