Spider-Man 3 ziet de terugkeer van een oude bekende. Alfred Molina keert terug om de rol van Doctor Octopus op zich te nemen.

Na te zijn gespot op de set van de nieuwe Marvel Cinematic Universe-film, komt nu de officiële bevestiging: Alfred Molina wordt opnieuw de Dokter Octopus na het op zich nemen van de rol van de slechterik in Spider-Man 2 uit 2004.

De nieuwe Spider-Man-film gespeeld door Tom Holland zal het Multiversum verkennen, dus het is zeer waarschijnlijk dat we de terugkeer van andere personages uit andere films uit het verleden zullen zien. Het meest geaccrediteerde gerucht is in feite de betrokkenheid van Tobey Maguire en Andrew Garflield in het project, maar er zijn nog geen bevestigingen over.

Wat vind je van de kwestie Multiverse? Wordt het net zo interessant als Spider-Man: Into the Spider-couplet?