Insomniac Games heeft onlangs een nieuwe patch uitgebracht voor Spider-Man: Miles Morales, de zelfstandige uitbreiding gewijd aan de tweede spiderman van het huis PlayStation. Deze nieuwe patch voegt een nieuwe grafische optie toe om ervoor te zorgen dat spelers van de technologie kunnen genieten ray-tracing bij een hogere framerate.

Deze nieuwe RayTracing-prestatiemodus is toegankelijk via de in-game opties en zoals hierboven vermeld, garandeert een stabiele framerate van 60 fps en het gebruik van Raytracing, maar tegen welke prijs? Het lijkt er zelfs op dat het activeren van deze optie de weergaveresolutie van het spel, waarvan het overschakelt, beperkt 4K naar 1080p. "Een prijs die moet worden betaald voor reflecties" velen zouden zeggen.

Spider-Man Miles Morales Insomniac Games PlayStation 5

Natuurlijk is deze nieuwe update beschikbaar exclusief op PlayStation 5, de enige Sony-thuisconsole die deze grafische functies kan benutten. Verder lijkt het erop dat deze update geen invloed heeft op de prestaties van het Marvel's Spider-Man: Remastered.