Een aankondiging, twee jaar geleden, gewoon ai The Game Awards en daarna een verdachte stilte, doorspekt met verontrustend nieuws over de lekken van BioWare-medewerkers die bij het project betrokken waren. Dat zijn alle fans van Dragon Age hebben gekregen in de afgelopen jaren op de vierde aflevering van de saga.

Tijdens het De Game Awards 2020 echter, zoals aangekondigd de afgelopen dagen, BioWare toonde nieuwe afbeeldingen van het vervolg op Dragon Age: Inquisition. Het nieuwe hoofdstuk zal het verhaal van de onthullingen aan het einde van het vorige hoofdstuk oppikken en spelers terugbrengen naar het land van Thedas.

Geen gameplay of releasedatum, gewoon een teaser, enkele beelden die de fans echter geruststellen. Dragon Age 4 zal beschikbaar zijn voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X / S.