Pokémon GO zal binnenkort Mr Mime di Galar en Mr Rime beschikbaar stellen, maar alleen via een speciaal betaald evenement.

Niantic heeft in feite aangekondigd dat, om de twee Pokémon mee naar huis te nemen, het nodig zal zijn om deel te nemen aan het nieuwe speciale onderzoeksevenement, dat deze keer alleen beschikbaar zal zijn door het ticket te betalen. Het kaartje is niet het goedkoopste, je zult zelfs moeten uitkijken 7,99 dollar (bij ons wordt het waarschijnlijk omgezet in euro's) om het mimemonster te ontmoeten. Als je eenmaal bent tegengekomen, moet je genoeg Mr. Mime-snoepjes verdienen om te evolueren naar Mr. Rime.

De prijs van het ticket omvat er ook een speciale evenementmedaille en een pose voor je personage geïnspireerd door de Pokémon-hoofdrolspeler van het evenement. Als je het veldonderzoek voltooit, kun je bovendien 30 Ultra Balls, 3 Rare Candies, 3 Premium Bagglia Pass, 3 Incense, 1 Poffin, 2 Glacial Lure Module, 3 Egg Incubators en 3 Star Pieces krijgen. Eindelijk heb je toegang tot een zoekveld waar je Lapras, Woobat, Cubchoo en Jynx kunt ontmoeten.

Tickets zijn beschikbaar tot 20 december en het evenement loopt van zaterdag 10 december 00 19 uur tot zondag 2020 december 20 00 uur (lokale tijd).