Cyberpunk 2077 CD Projekt RedCyberpunk 2077 is een paar dagen geleden eindelijk uitgebracht en hoewel velen er volledig van genieten op pc en de volgende generatie consoles, eigenaren van ouderwetse consoles hebben geklaagd over de problemen die hun versies teisteren, vooral in termen van stabiliteit. Met de laatste update is de situatie ook verbeterd op PS4 en Xbox One, maar spelers blijven technische verbeteringen vragen voor een product dat kwalitatief te ver verwijderd is van het product dat op de modernste machines wordt gepresenteerd.

CDProjekt RED besloot prompt haar verantwoordelijkheden op zich te nemen excuses voor het ongemak en ter illustratie van het Cyberpunk 2077-updateplan om de problemen op te lossen:

 

"Beste spelers, Allereerst willen we beginnen met onze excuses aan te bieden voor het feit dat we de game niet op de ouderwetse basisconsoles hebben getoond voordat deze werd uitgebracht, waardoor u geen beter geïnformeerde beslissing over uw aankoop kunt nemen. We hadden meer aandacht moeten besteden om het beter te laten werken op PlayStation 4 en Xbox One.

In de tweede luogo, we zullen bugs en crashes oplossen en de algehele spelervaring verbeteren. De eerste reeks updates is net vrijgegeven en de volgende komt binnen de komende 7 dagen aan. Verwacht meer, want we zullen regelmatig updaten als er nieuwe verbeteringen beschikbaar komen. Na de vakantie gaan we verder met werken: we zullen twee grote patches uitbrengen te beginnen met "Patch 1" in januari. Dit wordt in februari gevolgd door "Patch 2". Samen zullen deze updates naar verwachting de belangrijkste problemen oplossen waarmee gamers worden geconfronteerd op consoles van de laatste generatie. We zullen u informeren over de inhoud van elke patch voordat deze wordt vrijgegeven. Ze zullen de game op de oude generatie niet laten werken zoals op een geavanceerde pc of de volgende generatie console (Cyberpunk 2077-versies voor Xbox Series X en PS5 zijn aanzienlijk verbeterd sinds de laatste patch, red.), maar het zal dichter bij die ervaring zijn dan nu.

Ten slotte willen we altijd dat iedereen die onze games koopt, blij is met zijn aankoop. We zouden het op prijs stellen als je ons een kans zou geven, maar als je niet tevreden bent met de game zoals deze op de console staat en niet op updates wilt wachten, kun je ervoor kiezen om je exemplaar terug te betalen. Gebruik voor digitaal gekochte exemplaren het terugbetalingssysteem van respectievelijk PSN o Xbox. Probeer voor fysieke versies eerst geld terug te krijgen in de winkel waar je de game hebt gekocht. Mocht dit niet mogelijk zijn, neem dan contact met ons op via helpmerefund@cdprojektred.com en we zullen ons best doen om u te helpen. U kunt vanaf vandaag tot 21 december 2020 contact met ons opnemen.

Nederig, Marcin Iwiński, Adam Kiciński, Adam Badowski, Michał Nowakowski, Piotr Nielubowicz, Piotr Karwowski

PS: Natuurlijk zullen pc-spelers ook constant updates ontvangen om het spel te verbeteren.

CDProjekt RED maakt daarom een ​​culpa voor het niet tonen van de gameplay van Cyberpunk 2077 in de oude generatie versie vóór de lancering en voor de vele problemen van crash- en frame rate-danser die hen in de allereerste dagen kwelde. De keuze blijft nu voor spelers om het Poolse softwarehuis verder vertrouwen te geven en te wachten op de twee (vermoedelijk substantiële) patches begin 2021 of gebruik te maken van de optie om een ​​terugbetaling aan te vragen.