Xbox Game Pass EA Play

EA Play zal, na aankomst binnen de Xbox Game Pass voor console, ook zijn landing maken op de pc-versie, maar later dan eerder verwacht. Microsoft heeft inderdaad gecommuniceerd met een notitie, die op de officiële website is verschenen Xbox Wire, dat zal nog moeten wachten.

“Wanneer hebben we in eerste instantie gepland questo bericht, dat de beschikbaarheid van EA Play op pc binnen Xbox Game Pass zou hebben aangekondigd, moest iets anders zijn. Helaas vraagt ​​wat een feestelijke post moest zijn je nu om wat meer geduld: We hebben besloten om de komst van EA Play op pc uit te stellen als onderdeel van de Xbox Game Pass voor pc- en Ultimate-leden tot 2021. We hebben dit partnerschap met Electronic Arts opgericht omdat ze net zo gepassioneerd zijn als wij in het helpen van gemeenschappen en mensen om geweldige games te ontdekken en we wisten dat we gebruikers een geweldige ervaring konden bieden door samen te werken. Om dit te doen, hebben we meer tijd nodig om de Xbox Game Pass-ervaring te bieden. Begin volgend jaar zullen we meer informatie delen; Zoals altijd stellen we uw steun op prijs terwijl we eraan werken om deze ervaring voor Xbox Game Pass-leden te bieden. Blijf ons volgen voor meer informatie ”.

EA Play is al beschikbaar op de console voor alle Game Pass-abonnees in de overeenkomstige versie (en duidelijk voor Ultimate-leden). Pc-gebruikers hadden vanaf vandaag, 15 december, van de service moeten kunnen profiteren voordat Microsoft en Electronic Arts voor deze vertraging kozen.