Nou ja, ze zijn geslaagd 5 jaar sinds de oprichting van Kojima Productions, de studio gerund door de naamgenoot Hideo Kojima na het schandaal waarbij hij Konami verliet na de vrijlating van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Dat veranderde allemaal op 16 december 2015 toen de toenmalige CEO van Sony Computer Entertainment Andrew House, presenteerde de nieuwe studie aan de wereld en het begin van een pad dat later zou leiden tot de geboorte van Death Stranding.

Om de verjaardag te vieren, Kojima Productions zal zijn sociale kanalen (Twitter in primis) gebruiken om nieuwe updates over de toekomst van het softwarehuis aan te bieden.

De aankondiging veroorzaakte duidelijk een hype onder fans van de goede Hideo, waardoor er verschillende speculaties op gang kwamen verrassingsaankondigingen. Zullen we het nog hebben over Death Stranding? Of wordt er een nieuw IP aangekondigd? We moeten gewoon wachten 06:00 morgenochtend.