Zoals elk jaar, Overwatch verlengt de afspraak met het thema-evenement Magische winter, die zijn spelers nieuw aanbiedt huid voor hun favoriete helden. Dit jaar lijken ze er echter te zijn te weinig nieuws aan de horizon voor de titel Blizzard.

Zoals elk jaar, met de start van het evenement voor vandaag 15 december de klassieke methodes worden heropend Mei's Sneeuwbal offensief, een exclusieve 6 op 6 voor alle Mei Main, de all tegen all Sneeuwbal Deathmatch en 6 tegen 1 Yeti Hunter. Al deze modi hebben de kaart als hun enige arena Ecopunt: Antarctica. Ik blijf praten over Mei, hier is de nieuwe unlockable skin dit jaar:

Helaas is dit momenteel de nieuwe skin Toybot Zenyatta lijken het enige nieuws van het evenement. Het nieuws zal uiteraard worden bijgewerkt zodra Blizzard nieuwe updates uitbrengt.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het evenement, maak je klaar om verbinding te maken Questa Sera om erachter te komen welke andere verrassingen Blizzard voor spelers in petto heeft.