We naderen Kerstmis en voor de gelegenheid epic Games staat klaar om ons te bombarderen 15 dagen met nieuwe aanbiedingen Gratis, van hier tot het einde van het jaar. De titel van deze eerste dag? Laten we het uitzoeken!

Voor alle liefhebbers van management, Skyline van steden di Colossal Order is eindelijk aangekomen in de Epic Games Store en blijft gratis voor 24 uur.

“Cities: Skylines is een moderne kijk op de klassieke stadssimulatie. De game breidt de basisconcepten van de stadsbouwervaring uit en biedt nieuwe elementen die zowel de opwinding als de moeilijkheden bij het bouwen en beheren van een echte stad zullen creëren. De makers van de Cities in Motion-franchise brengen een compleet transportsysteem naar de game. Cities: Skylines biedt ook de mogelijkheid om te worden aangepast aan je speelstijl, waardoor het een perfecte tegenwicht vormt voor de complexe simulatie op meerdere niveaus. De enige beperking is je fantasie, dus sluit je ogen en begin groots te dromen! "

Uiteraard om het spel te verzilveren een account is vereist epic Games. Tot morgen met de volgende mysterieuze titel. De enige aanwijzing over het cadeaupakket? Een cirkelzaag. Wat kan het zijn?